MasterChef: Τεράστια ανατροπή – Άλλον έδιωξαν οι κριτές, άλλος αποχώρησε

MasterChef: Τεράστια ανατροπή – Άλλον έδιωξαν οι κριτές, άλλος αποχώρησε
Οι παίκτες του MasterChef 2022 star tv - youtube

Δύο παίκτες μονομάχησαν το βράδυ της Παρασκευής στο MasterChef, με στόχο την παραμονή στον διαγωνισμό μαγειρικής. Ποιος αποχώρησε αναπάντεχα;

Μια πολύ απαιτητική δοκιμασία για την παραμονή στο σπίτι του MasterChef παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής (15/04), μέσα από τη συχνότητα του Star.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης, η κόκκινη ομάδα έχασε την ομαδική δοκιμασία και έτσι έπρεπε να διαγωνιστεί σε έναν αγώνα τόσο ταχύτητας όσο και δεξιοτεχνίας για τη Δοκιμασία Ασυλίας, λίγο πριν τη διαδικασία ψηφοφορίας.

Γεμάτο ανατροπές ήταν το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του MasterChef 2022, με την ψηφοφορία να συνοδεύεται από πολλές εντάσεις. Οι κόκκινοι μπήκαν στην κουζίνα για ακόμη μια αποχώρηση.

Από τη διαδικασία εξαιρέθηκε η Καλλιόπη Μπεζαντέ, η οποία είχε την κάρτα Ασυλίας κι η Ελπίδα Μορφούλη, η οποία κέρδισε στη Δοκιμασία Ασυλίας. Ενώ αρχικά υποψήφιοι ήταν ο Νικήτας Μπατσικούρας κι η Φανή Ζιώγα, η Καλλιόπη έκανε τη χρήση της κάρτας Ασυλίας κι έβαλε στη θέση του Νικήτα, τον Νίκο Μπέρκα.

MasterChef: Η Καλλιόπη έκανε χρήση της κάρτας Ασυλίας

Ο καλεσμένος των τριών κριτών ήταν ο chef, Χάρης Νικολούζος, ο οποίος δυσκόλεψε αρκετά τους διαγωνιζόμενους. Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση κλήθηκαν να αντιγράψουν πιστά το πιάτο και να δώσουν ιδιαίτερη σημασία σε παρασκευές κι υφές, ούτως ώστε να έχουν ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Οι κριτές αποφάσισαν πως θα έπρεπε να αποχωρήσει ο Νίκος, ο οποίος είχε χειρότερη βαθμολογία από τη Φανή. Ωστόσο, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος η Φανή διέκοψε τους κριτές και τους ανακοίνωσε ότι θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς.

«Σεφ θα ήθελα να αποχωρήσω εγώ από τον διαγωνισμό. Χάρηκα πολύ που έκανα το πιάτο σας, δε μπορούσα να μην μαγειρέψω. Ο λόγος είναι ένα προσωπικό οικογενειακό ζήτημα υγείας και μου είναι δύσκολο να είμαι μακριά τους» είπε με δάκρυα στα μάτια η διαγωνιζόμενη.

MasterChef: Η στιγμή της αποχώρησης

Ο Νίκος δεν το περίμενε και μετά από αυτή την εξέλιξη βρέθηκε σε μεγάλο δίλημμα για το τι θα πρέπει να κάνει και αν θα πρέπει να παραμείνει στον διαγωνισμό μαγειρικής.

«Σε κάτι τέτοιες στιγμές δεν μπορείς να πεις πολλά πράγματα. Προσωπικά μου είναι πολύ δύσκολο να παραμείνω μετά από μια ξεκάθαρη νίκη όπως η σημερινή. Με τόσους καλούς μάγειρες στον διαγωνισμό δεν ξέρω αν προλαβαίνω να κλείσω το μεγάλο άνοιγμα της ψαλίδας που υπάρχει. Αν εμείνει η Φανή στην απόφασή της πρέπει να σκεφτώ κι εγώ τι θα κάνω», είπε αρχικά ο Νίκος.

«Ε, θα φύγω κι εγώ τότε», είπε χαριτολογώντας ο Σωτήρης Κοντιζάς. Ο Πάνος Ιωαννίδης με τη σειρά του είπε στον Νίκο πως έχει κάνει τεράστια άλματα προόδου και πως αναμετρήθηκε με μια πολύ καλή μαγείρισσα σε μια πολύ απαιτητική συνταγή.

«Σκέφτομαι πως είναι η στιγμή της Φανής. Ανεβαίνω στον εξώστη και σκέφτομαι αν ήταν σωστό ή όχι αυτό που έκανα. Δεν ξέρω αν τα λόγια του Πάνου Ιωαννίδη είναι ικανά για να με κάνουν να μείνω», συμπλήρωσε ο Νίκος.

MasterChef: Ο Νίκος αιφνιδίασε τους κριτές

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα