MasterChef: Το τεστ δημιουργικότητας που “έκαψε” τους παίκτες – Έξι υποψήφιοι προς αποχώρηση

MasterChef: Το τεστ δημιουργικότητας που “έκαψε” τους παίκτες – Έξι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Οι κριτές του MasterChef YouTube

Ο ανανάς αποδείχθηκε τελικά δύσκολο υλικό για τους διαγωνιζόμενους του MasterChef, καθώς οι κριτές έστειλαν στον τάκο 6 παίκτες. Ποιος κέρδισε τη μόνιμη κάρτα ασυλίας.

Για δυνατούς λύτες αποδείχθηκε τελικά η δοκιμασία του τεστ δημιουργικότητας στο MasterChef 6 που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας μέσα από τη συχνότητα του Star.

Το βασικό υλικό σε συνδυασμό με τις επιλογές του Βασίλη Μ., ο οποίος κέρδισε στη δοκιμασία του Mystery Box φάνηκε να δυσκολεύουν ιδιαίτερα πολλούς από τους παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής, κάτι που αποτυπώθηκε και στα πιάτα που παρουσίασαν μπροστά στους κριτές. Τα σχόλια σε αρκετές περιπτώσεις ήταν κάτι παραπάνω από αυστηρά, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που οι κριτές έφτυσαν το φαγητό.

Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και στη Φανή, καθώς της είπε πως το συγκεκριμένο πιάτο που προετοίμασε είναι η χειρότερη προσπάθειά της μέχρι σήμερα στον διαγωνισμό.

MasterChef: Ο παίκτης που κέρδισε την κάρτα ασυλίας

Παρά τα 40 λεπτά που είχε ως χρόνο μαγειρικής και με βασικό υλικό τον αποξηραμένο ανανά, ο Γιάννος κατάφερε να παρουσιάσει ένα πιάτο το οποίο οι κριτές χαρακτήρισαν ως τον ορισμό του Τεστ Δημιουργικότητας, Έτσι, ο παίκτης είναι πλέον κάτοχος της πολυπόθητης κάρτας ασυλίας και μεταξύ άλλων θα έχει πλεονεκτήματα στην επόμενη Ομαδική Δοκιμασία.

MasterChef: Έξι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Όχι ένας, ούτε δυο, αλλά έξι υποψήφιοι προς αποχώρηση προέκυψαν μετά το τεστ δημιουγικότητας, με τους τρεις κριτές να στέλνουν στον τάκο τον Μάριο, τον Παναγιώτη, τον Δημήτρη, την Καλλιόπη, τον Βασίλη Β. και τη Φανή, καθώς ήταν εκείνοι με τις πιο αδύναμες προσπάθειες.

Οι έξι υποψήφιοι θα φορέσουν τις μαύρες τους ποδιές και θα αναμετρηθούν σε μία δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, διεκδικώντας την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα