MasterChef trailer: Το πιο δύσκολο πιάτο μέχρι σήμερα – Δοκιμασία για γερά νεύρα

MasterChef trailer: Το πιο δύσκολο πιάτο μέχρι σήμερα – Δοκιμασία για γερά νεύρα
Οι φιναλίστ του MasterChef 5 youtube printscreen

Η τρίτη δοκιμασία των φιναλίστ θα είναι η πιο δύσκολη έως σήμερα στο διαγωνισμό. Οι διαγωνιζόμενοι για να έχουν πιθανότητες νίκης, θα πρέπει να αγγίξουν την τελειότητα.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το MasterChef 5, καθώς από την Τρίτη (01/06) ξεκίνησε η διαδικασία του μεγάλου τελικού με μονομαχίες ανάμεσα στους δύο φιναλίστ, την Μαργαρίτα Νικολαΐδη και τον Διονύση Σαρακίνη.

Μετά από πολλές μαγειρικές μάχες, απογοητεύσεις, χαρές, αστοχίες και επιτυχίες, οι δύο παίκτες κατάφεραν να επικρατήσουν και, έτσι, διεκδικούν το χρυσό έπαθλο των 50.000 ευρώ και τον τίτλο του επόμενου Έλληνα ή της επόμενης Ελληνίδας MasterChef.

Η διαδικασία του μεγάλου τελικού περιλαμβάνει πολλές δοκιμασίες για τους δύο φιναλίστ. Μέσα από αυτές, οι παίκτες θα συγκεντρώσουν βαθμούς, οι οποίοι θα συμψηφιστούν στην τελευταία αναμέτρηση.

Ο πολυαναμενόμενος τελικός του MasterChef 5 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2021, στις 21:00 στο Star, ενώ ο νικητής θα ανακοινωθεί σε live μετάδοση.

Η τρίτη δοκιμασία που θα προβληθεί την ερχόμενη Δευτέρα θα είναι η πιο δύσκολη που έχουμε δει έως σήμερα στο διαγωνισμό. Πρόκειται για ένα πιάτο αντιγραφής του Σουηδού σεφ Fredrik Berselius, που είναι βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin. Οι διαγωνιζόμενοι για να έχουν πιθανότητες νίκης, θα πρέπει να αγγίξουν την τελειότητα.

MasterChef 5: Το trailer της Δευτέρας 7/6

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα