Milky Way: Η λεσβιακή σκηνή με τη Γιούλικα Σκαφιδά “ήταν δίκαιο και έγινε πράξη”

Διαβάζεται σε 3'
Milky Way
Milky Way MEGA TV

Τάραξε για ακόμη μία φορά τα νερά του ελληνικού συντηρητισμού το “Milky Way” με την ερωτική σκηνή ανάμεσα στη Γιούλικα Σκαφιδά και την Ξένια Ντάνια.

Επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης (23/11) μέσα από τη συχνότητα του MEGA το “Milky Way”, η σειρά του Βασίλη Κεκάτου, που έχει αναστατώσει μερίδα του τηλεοπτικού κοινού λόγω της μη ετεροκανονικής πλοκής του και σε αυτό το επεισόδιο ορισμένοι “ταράχτηκαν” με την ερωτική σκηνή της Γιούλικας Σκαφιδά και της Ξένιας Ντάνια.

Το “Milky Way” είναι μια σύγχρονη και μοντέρνα σειρά μυθοπλασίας, που διαφοροποιείται κατά πολύ από τις σειρές εποχής που παίζουν φέτος στην ελληνική τηλεόραση, οι οποίες κατέκλυσαν την prime time ζώνη και “εγκλώβισαν”, κατά κάποιο τρόπο, το κοινό στην Ελλάδα της δεκαετίας του ’50 και του ’60.

Milky Way: “Βιομηχανική διαφυλετική αλληλεγγύη”

H συνέχεια της συναρπαστικής ιστορίας φέρνει όλους τους ήρωες της σειράς λίγο πιο κοντά στις πιο κρυφές επιθυμίες τους και μας θύμισε ότι είμαστε όλοι αστέρια που προσπαθούν να βγουν από μαύρες τρύπες για να λάμψουν φωτεινότερα από κάθε άλλη φορά.

Και ενώ η Μαρία προσπαθεί να μην χάσει τον εαυτό της, ενώ οικογένεια, φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι έχουν άποψη για το τι πρέπει να κάνει με την εγκυμοσύνη της, η Ελένη την οποία υποδύεται η Γιούλικα Σκαφιδά έρχεται πολύ κοντά με τη Μύριαμ (Ξένια Ντάνια), σε μία ερωτική σκηνή που προκάλεσε “σεισμό” στο X (πρώην Twitter).

Οι δύο συναδέλφισσες συναντήθηκαν στ’ αποδυτήρια του εργοστασίου όπου εργάζονται. Η Μύριαμ έδειξε στην Ελένη μια κρέμα χεριών που έφτιαξε και η τριβή τις έφερε ακόμη πιο κοντά με αποτέλεσμα να μοιραστούν ένα παθιασμένο φιλί, το οποίο διακόπηκε άδοξα από τον ενδοιασμό της Ελένης.

 

Milky Way: Οι αντιδράσεις στο Twitter

Η σκηνή ήταν μία από αυτές που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και των χρηστών του διαδικτύου και σε αντίθεση με τα σχόλια που απέσπασαν παλαιότερες αντίστοιχες σκηνές της σειράς, όπως το γκέι σεξ του Τζο (Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος) με τον Μπασίλ (Ιώκο Ιωάννης Κοτίδης), αυτή έτυχε αποδοχής.

Ένα από τα σχόλια που έγιναν στο Twitter στο hashtag της σειράς που βρέθηκε στην κορυφή των trends ήταν πως η σκηνή κατάφερε να τους παρασύρει, ενώ δεν έλειψαν και τα ειρωνικά προς τις πρωινές εκπομπές κυρίως, στα οποία είναι πιθανόν να ακουστούν ατάκες όπως “διαστρεβλώνουν τον πολιτισμό και εκμαυλίζουν την κοινωνία μας“.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα