Μίνα Αδαμάκη: 5 αγαπημένες σκηνές από τις “Τρεις Χάριτες”

Μίνα Αδαμάκη: 5 αγαπημένες σκηνές από τις “Τρεις Χάριτες”
Η Μίνα Αδαμάκη στις "Τρεις Χάριτες" Youtube

Η Μίνα Αδαμάκη αγαπήθηκε από το κοινό ως Ειρήνη Χαρίτου, στις θρυλικές "Τρεις Χάριτες". Θυμόμαστε πέντε αγαπημένες σκηνές από τον ρόλο της στη σειρά.

Έφυγε από τη ζωή η γνωστή ηθοποιός Μίνα Αδαμάκη, η οποία είχε αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό ως Ειρήνη Χαρίτου στη θρυλική τηλεοπτική σειρά “Τρεις Χάριτες”.

Οι “Τρεις Χάριτες” μεταδόθηκαν μέσα από τη συχνότητα του Mega Channel τις τηλεοπτικές περιόδους 1989-1990 (στο δεύτερο μισό της σεζόν), 1990-1991 και 1991-1992, ενώ ήταν μία από τις πρώτες σειρές που προβλήθηκαν στη νεοσύστατη τότε ιδιωτική τηλεόραση.

Η σειρά, σε σενάριο των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, περιέγραφε την καθημερινότητα τριών αδερφών, οι οποίες αποφάσισαν να μείνουν στο ίδιο σπίτι, αλλά και όλα τα αστεία περιστατικά αυτής της συμβίωσης.

Πρωταγωνιστούσαν η Άννα Παναγιωτοπούλου (Όλγα Χαρίτου-Παπαχαρίτου), η Νένα Μεντή (Μαρία Χαρίτου) και η Μίνα Αδαμάκη (Ειρήνη Χαρίτου) – η οποία ήταν η ανύπαντρη μικρότερη κόρη της οικογένειας.

Μίνα Αδαμάκη: “Δεν αντέχω να βλέπω τις Τρεις Χάριτες”

Η σειρά σημείωσε τεράστια επιτυχία, επιτυγχάνοντας εξαιρετικά υψηλά νούμερα τηλεθέασης και θεωρείται πλέον ως ένα από τα πιο πετυχημένα προγράμματα που έχει προβάλει ποτέ η ελληνική τηλεόραση. Παρόλα αυτά, η Μίνα Αδαμάκη είχε δηλώσει σε συνεντεύξεις πως δεν της άρεσε να βλέπει τις “Τρεις Χάριτες”.

Δεν μ’ αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου, αισθάνομαι φρικτά. Λέω “ποια είναι αυτή και πώς είμαι έτσι”. Δεν βλέπω ποτέ. Δεν το αντέχω. Για να δω τον εαυτό μου στις “Τρεις Χάριτες” πέρασαν πολλά επεισόδια. Και είπα “δεν γίνεται, πρέπει να το δω, για να δω μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι”. Και ευτυχώς που το είπα εγκαίρως, γιατί είδα ότι ήταν λίγο υπερβολικό”, είχε πει σε συνεντεύξεις της η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία είχε μεγάλη καριέρα και στο θέατρο.

Τρεις Χάριτες: Οι 5 αγαπημένες σκηνές της Ειρήνης Χαρίτου

1. Ρίκο Ρίκο Ρίκοκο

2. Η Ειρήνη στο μπαρ

3. “Είμαι το Gasoline”

4. Το προξενιό της Ειρήνης

5. Η Ειρήνη στον ψυχολόγο

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα