Καρβελά – Μπογδάνος: Η γνωριμία και η πρόταση γάμου

Καρβελά – Μπογδάνος: Η γνωριμία και η πρόταση γάμου

Το ζευγάρι πραγματοποίησε τηλεοπτική εμφάνιση μιλώντας για την πολιτική, τη δημοσιογραφία και την κοινή τους συμβίωση.

Καλεσμένος στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο “Ενώπιος Ενωπίω” βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μαζί με τη σύζυγό του δημοσιογράφο Ελένη Καρβελά αποκαλύπτοντας πτυχές της καθημερινής του ζωής.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αποκάλυψε πώς η πρώτη γνωριμία έγινε στην εκπομπή του στην τηλεόραση όταν η νυν σύζυγός του είχε πάει για να κάνει την πρακτική της λέγοντας πώς το πρώτο διάστημα είχαν καθαρά επαγγελματική σχέση και μιλούσαν στον πληθυντικό αν και υπήρξε από την πρώτη στιγμή αμοιβαία έλξη.

Η πρόταση γάμου ήρθε πολύ αργότερα και με τον κλασικό, πατροπαράδοτο τρόπο. “Της έκανα πρόταση γάμου με πολύ κλασικό τρόπο. Σε οικογενειακό τραπέζι, 1 Ιανουαρίου, ενώπιον οικογενείας. Τη ζήτησα από τον πατέρα της. Για μένα δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Κι αυτή είναι, αν θέλεις, η βαθιά φιλελεύθερη αντίληψη για τα πράγματα. Καθένας έχει δικαίωμα να αγαπά ό,τι τον συγκινεί” είπε.

Ωστόσο η χρονική στιγμή του γάμου συνέπεσε με τις εκλογές κάτι που δεν στάθηκε εν τέλει εμπόδιο. “Το κανονίζεις τέλη Φεβρουαρίου, αρχές Μαρτίου και ο Τσίπρας προαναγγέλλει εκλογές μία μέρα πριν τον γάμο. Κάθεσαι και σκέφτεσαι… Με έχεις συκοφαντήσει, άνθρωποι που συμφωνούν ή έχουν συμφωνήσει κάποτε ιδεολογικά με έχουν δείρει, με έχεις απολύσει, δεν θα μου χαλάσεις και τον γάμο! Θα το κάνω στις 6 Ιουλίου. Αυτή ήταν η δική μου αντίδραση» είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα