Μπουρδούμης: “Υπάρχουν άνθρωποι στον χώρο μας που δε θα πιστεύετε τι έχουν κάνει”

Μπουρδούμης: “Υπάρχουν άνθρωποι στον χώρο μας που δε θα πιστεύετε τι έχουν κάνει”
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στην εκπομπή "Αυτός και ο Άλλος" Glomex

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης στο θέατρο, ενώ περιέγραψε τη δική του τραυματική εμπειρία. Τι είπε για τη σύζυγό του, το παιδί του και την ταινία του Γαβρά.

Στην εκπομπή “Αυτός και ο Άλλος” της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος αναφέρθηκε στις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο του θεάτρου, στη δική του τραυματική εμπειρία, στην ταινία του Κώστα Γαβρά που συμμετείχε, αλλά και στην σύζυγό του, Λένα Δροσάκη.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, μέσα στο πλαίσιο των καταγγελιών στο χώρο του θεάματος, μίλησε για την προσωπική του εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης, που βίωσε στη δραματική σχολή όπου φοιτούσε ως μαθητευόμενος. Ωστόσο, δεν αναφέρθηκε στην καταγγελία της συζύγου του μαζί με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου κατά γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, καθώς η τηλεοπτική συνέντευξη είχε μαγνητοσκοπηθεί πριν γίνει η αποκάλυψη.

“Στη δική μας δουλειά, που έχει λάμψη και φώτα, υπάρχουν περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης. Πιτσιρικάς κι εγώ, πέρασα από “φλερτ”. Άλλα έντονα, άλλα λιγότερο. Αλλά είχα και ένα περιστατικό που ήταν πολύ έντονο και με έκανε να σκέφτομαι “έτσι είναι αυτή η δουλειά;”. Ήταν στα πλαίσια μιας “διδασκαλίας” με κάποιον σκηνοθέτη, που έκανα μαθήματα μαζί του παράλληλα με τη σχολή. Μόλις είχα μπει στη σχολή. Το είχα μέσα μου για αρκετό καιρό, μέχρι να το αποκαλύψω σε μια σχέση που είχα τότε και να το συζητήσω. Έφυγα με το σκεπτικό “Πω πω, τώρα αυτός δεν θα με πάρει στις δουλειές; Μήπως τον παρεξήγησα; Τώρα αυτό συνέβη;”. Μετά από πολύ καιρό, όταν τον ξανασυνάντησα, μου είπε ότι ξεπέρασε τα όρια. Συνεργαστήκαμε μετά. Κατανόησε την κατάσταση στην οποία βρέθηκα. Τώρα έχει αποσυρθεί”, ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

“Στον χώρο μας υπάρχουν πολλά περιστατικά, έχω ακούσει πολλά και διάφορα ειδικά από γυναίκες. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι στον χώρο – έχω ένα συγκεκριμένο στο μυαλό μου – από αφηγήσεις, που δεν το περιμένεις με τίποτα. Και σε πιο extreme καταστάσεις. Το δικό μου περιστατικό με τάραξε πολύ ψυχολογικά, γιατί σκεφτόμουν διάφορα. Αφού έλεγα “μήπως έκανα εγώ κάτι λάθος;”. Αυτό με συγκλόνισε και στην Μπεκατώρου”, πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός συγκίνησε μιλώντας για τον ρόλο που κλήθηκε να παίξει όταν “έφυγε” ο αδερφός του, ενώ εκμυστηρεύτηκε ότι δεν πρόλαβε να του πει ένα ακόμα “σ’ αγαπώ”.

“Είχαμε κακή σχέση τα τελευταία χρόνια και δεν πρόλαβα να του πω αυτά που ήθελα. Θα του έλεγα ένα “σ’ αγαπώ”. Είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, 13 χρόνια. Θα ήθελα να τα είχαμε βρει. Για κάποια χρόνια είχα τύψεις”, ανέφερε.

Επίσης, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης περιέγραψε την πρόταση γάμου που έκανε στην σύζυγο του, Λένα Δροσάκη, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και μάλιστα στη σκηνή νυχτερινού κέντρου.

“Είμαι πάνω στη σκηνή, είμαι με την Άννα Βίσση, έχω πιει ήδη πολλά ποτά, ενώ εγώ δεν πίνω. Έστησα το κόλπο με ένα φίλο και συνεργάτη της Βίσση. Έπαθε σοκ, δεν το περίμενε. Ίσως να το περίμενε σε κάποια άλλη στιγμή μας”, δήλωσε.

Ως νέος μπαμπάς, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε και για την εμπειρία της πατρότητας και για τις στιγμές οικογενειακής ευτυχίας που ζουν με την σύζυγο του, ενώ δήλωσε πως είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο ενός ακόμη παιδιού.

Τέλος, ο ηθοποιός μίλησε για τον Κώστα Γαβρά και τον ρόλο του ως Αλέξης Τσίπρας, στην ταινία «Ενήλικοι Στο Δωμάτιο», αναφέροντας πώς πήρε τον ρόλο, για τον οποίο δεν γνώριζε τίποτα όταν πήγε για κάστινγκ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα