My style rocks 2: Τι αποκάλυψε η Νικολέτα Ράλλη για τον Γιώργο Μαυρίδη

My style rocks 2: Τι αποκάλυψε η Νικολέτα Ράλλη για τον Γιώργο Μαυρίδη

Η Νικολέτα Ράλη δε φάνηκε να αισθάνεται άβολα με τα σχόλια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ότι λάμπει πιθανώς από έρωτα, αντίθετα ανοίχτηκε και μίλησε δημόσια για τη σχέση της.

Στο αποψινό gala του διαγωνισμού styling My Style Rocks με βασικό θέμα “Φτερά και Πούπουλα” στη θέση του guest κριτή κάθισε η γνωστή παρουσιάστρια και blogger,  Νικολέτα Ράλλη. Ντυμένο με ένα εντυπωσιακό “πουπουλένιο” φόρεμα και βυσσινί γόβες, η Ράλλη εισέβαλε στο στούντιο και απέσπασε θετικά σχόλια για την εμφάνιση και τη λάμψη της.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έσπευσε να σχολιάσει ότι η λάμψη πιθανώς να οφείλεται και στη σχέση της με τον Γιώργο Μαυρίδη. Η Νικολέτα Ράλη δε φάνηκε να αισθάνεται άβολα με τα σχόλια, αντίθετα ανοίχτηκε και μίλησε δημόσια για τη σχέση της.

Όπως είπε πλέον πηγαινοέρχεται Αθήνα – Θεσσαλονίκη προκειμένου να βρίσκεται με τον καλό της: «Είναι πολύ ωραία όλα, μια χαρά, ήσυχα» είπε για τη σχέση τους και είπε ότι της αρέσει να πηγαίνει τα σκυλιά τους βόλτα. Ερωτηθείσα αν σκέφτεται να κάνει τατουάζ απάντησε αρνητικά:  «Δεν έχω κάνει τατουάζ. Όλοι με ρωτάνε “πότε θα γυρίσεις από τη Θεσσαλονίκη με μανίκι”. Όχι δεν θα κάνω». Αποκάλυψε δε ότι ο Γιώργος Μαυρίδης δεν χτυπά πια τατουάζ: “He is on a break” είπε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα