My Style Rocks – Έξω φρενών η Μικαέλα Φωτιάδη: “Δεν έχω στυλίστα”

My Style Rocks – Έξω φρενών η Μικαέλα Φωτιάδη: “Δεν έχω στυλίστα”
Η Μικαέλα Φωτιάδη glomex

"Ασχολήσου με τον εαυτό σου, γιατί αυτό το θέμα με τον στυλίστα με στενοχώρησε πάρα πολύ", είπε με με δάκρυα στα μάτια στην Αρετή Λις.

Ένας άγριος καβγάς ξέσπασε μεταξύ της Μικαέλας Φωτιάδη και της Αρετής Λις στο επεισόδιο της Τετάρτης στο “My Style Rocks“, όταν η δεύτερη κατηγόρησε την πρώτη ότι έχει στυλίστα.

Οι δύο παίκτριες του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν την ψυχραιμία τους και οι τόνοι ανέβηκαν γρήγορα, με τη Μικαέλα να εκρήγνυται όταν η συμπαίκτριά της την κατηγόρησε ότι παίζει “βρώμικα”.

“Αφού λες ότι έχω βάλει απλά ένα σετ, ποια βοήθεια; Ή μήπως δεν σου άρεσε η κριτική που έκανα κι είπαμε να πούμε κάτι στην Μικαέλα; Δεν μπορείς να μιλήσεις και να πεις κάτι χωρίς αποδείξεις, Αρετή. Για να λες κάτι τέτοιο όμως πρέπει να το υποστηρίξεις. Ασχολήσου με τον εαυτό σου γιατί αυτό το θέμα με τον στυλίστα με στενοχώρησε πάρα πολύ”, είπε σε έντονο ύφος η Μικαέλα.

Και συνέχισε: “Έχω διάφορα στο κεφάλι μου κι έχω και μια άλλη δουλειά κι ένα παιδί που ασχολούμαι και μία μετακόμιση και χίλια δυο. Όταν την προηγούμενη εβδομάδα τα πήγα χάλια, είχα πολλά στο κεφάλι μου και μπορούσα όλη μέρα να κάτσω και να κλαίω αλλά προσπαθούσα να είμαι οκ. Καθόμουν ήσυχη γιατί δεν ήμουν καλά. Ασχολήθηκα τώρα πιο πολύ με την εικόνα μου, το μακιγιάζ, τα πάντα αφήνοντας κάποια πράγματα στην άκρη και ακυρώνοντας κάποιες δουλειές.”, είπε εκνευρισμένη η παίκτρια.

“Δεν δέχομαι ποτέ να πει κανείς ξανά ότι έχω στυλίστα. Μόνο με αποδείξεις. Πες ότι θες, ότι είμαι σαν καραγκιόζης αλλά μην ακυρώνεις την προσπάθειά μου. Αυτό με ενοχλεί. Όταν έχω κάνει κάτι και με κατηγορούν δεν με νοιάζει καθόλου σκασίλα μου. Όταν όμως δεν το έχω κάνει και με κατηγορούν δεν το αντέχω. Την επόμενη φορά που θα μιλήσει κάποιος για αυτό να φέρνει αποδείξεις. Όχι λόγια στον αέρα” συνέχισε με δάκρυα στα μάτια.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα