My Style Rocks: Οι κριτές “ξετίναξαν” την εμφάνιση της Ευτυχίας – “Η Πέγκυ Καρρά λείπει”

My Style Rocks: Οι κριτές “ξετίναξαν” την εμφάνιση της Ευτυχίας – “Η Πέγκυ Καρρά λείπει”
My Style Rocks glomex

Η εμφάνιση της Ευτυχίας στο Gala του My Style Rocks δεν πήγε όπως θα περίμενε η παίκτρια αφού συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία και δέχθηκε αυστηρά σχόλια από την κριτική επιτροπή. Η αναφορά στις "Πατ Κιουτ" που ξεσήκωσε το Twitter.

Με ένα εντυπωσιακό Gala επέστρεψε το My Style Rocks το απόγευμα της Δευτέρας (24/04) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, με τις παίκτριες να παρουσιάζουν εμφανίσεις βγαλμένες απευθείας από το κόκκινο χαλί μουσικών βραβείων.

Αυτό ήταν άλλωστε και το σημερινό θέμα, με την κάθε μία ξεχωριστά να δίνει τον καλύτερό της εαυτό για να καταπλήξει συμπαίκτριες και κριτική επιτροπή κα να αναδειχθεί εκείνη η νικήτρια της εβδομάδας.

Οι κριτές Δημήτρης Σκουλός, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Στέλιος Κουδουνάρης πήραν τις θέσεις τους και υποδέχθηκαν τις fashionistas με την Ευτυχία να ανοίγει τον “χορό” των εμφανίσεων του Gala και να παρουσιάζει το δικό της concept.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα περίμενε η νεαρή παίκτρια του show μόδας, με τους κριτές να εμφανίζονται έκπληκτοι με τη στιλιστική επιλογή της διαγωνιζόμενης, χαρακτηρίζοντας την εμφάνισή της κιτς και “για επιθεώρηση“.

“Με το που ήρθες εδώ μπροστά είναι λες και με έλουσαν με κουβά με παγάκια. Είσαι σαν μέλος του συγκροτήματος ‘Πατ Κιουτ’ κανονικά, η Πέγκυ Καρρά σου λείπει και η φιλενάδα της. Αρνούμαι να σχολιάσω αυτό το λουκ μου φαίνεται αδιανόητο ότι δεν καταλαβαίνεις ότι δεν είναι ωραίο ούτε στιλιστικά ούτε σαν φόρεμα. Τι είναι αυτό; Έχεις τρομάξει τα ματάκια μου εδώ πέρα. Τα ‘χω πάθει όλα! Έχω πάθει σοκ. Δεν θα ‘πρεπε να είσαι χαρούμενη με αυτή την εμφάνιση στο My Style Rocks”, δήλωσε η Ηλάνα Παπαγεωργίου.

Όπως ήταν λογικό οι χρήστες του Twitter έκαναν τη δική τους κριτική για την εμφάνιση της παίκτριας, εντοπίζοντας μάλιστα πως πίσω από το συγκεκριμένο ρούχο “κρύβεται” η διάσημη Ιταλίδα influencer Κιάρα Φεράνι, ενώ δεν έλειψαν και τα σχόλια για τις “Πατ Κιουτ”, το συγκρότημα που γεννήθηκε μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1, “Κωνσταντίνου και Ελένης”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα