Ο Κώστας Τουρνάς γιόρτασε 50 χρόνια μουσικής πορείας στο “Σπίτι με το MEGA”

Ο Κώστας Τουρνάς γιόρτασε 50 χρόνια μουσικής πορείας στο “Σπίτι με το MEGA”
Ο Κώστας Τουρνάς στο "Σπίτι με το Mega" MEGA

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός Κώστας Τουρνάς και οι φίλοι του χάρισαν στους τηλεθεατές του MEGA μια μοναδική μουσική βραδιά με νοσταλγικές μελωδίες και επιτυχίες που ακούγονται μέχρι σήμερα.

Μια ξεχωριστή βραδιά έζησαν οι τηλεθεατές του MEGA το βράδυ του Σαββάτου (13/11), καθώς στη μουσική ενότητα “Σπίτι με το MEGA” ήταν καλεσμένος ο σπουδαίος μουσικός και ερμηνευτής Κώστας Τουρνάς. Ο μεγάλος τραγουδοποιός, που έβαλε τη σφραγίδα του στο ελληνικό πεντάγραμμο από τη δεκαετία του 1970 μέχρι και σήμερα, είχε ετοιμάζει μία ξεχωριστή βραδιά.

Στην επιβλητική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ο Κώστας Τουρνάς γιόρτασε πενήντα χρόνια μουσικής πορείας επιλέγοντας τα πιο αντιπροσωπευτικά και αγαπημένα τραγούδια του. Συντροφιά με τους φίλους του, που παρευρέθησαν για να τον τιμήσουν, μας ταξίδεψε στο χρόνο με επιτυχίες όπως: “Μην της το πεις”, “Όμορφη”, “Δεν το ξανακάνω σ’ Autobianchi”, “Ντισκοτέκ”, “Ο πιο καλός τραγουδιστής”, “Δεν μετανιώνω”, “Κυρίες και κύριοι”, “Αλητείες” και πολλές ακόμα.

Στο πλευρό του βρέθηκαν παλιοί και νέοι συνεργάτες, όπως η Ελπίδα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Γιάννης Κότσιρας και ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, παιδικός φίλος και συνοδοιπόρος του στους θρυλικούς Poll. Όλοι μαζί μας χάρισαν μια μοναδική μουσική συνάντηση με νοσταλγικές μελωδίες, υπέροχα ντουέτα και πολλές εκπλήξεις.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα