Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Πώς του έγινε η πρόταση για τις “Άγριες Μέλισσες”

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Πώς του έγινε η πρόταση για τις “Άγριες Μέλισσες”
Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος Glomex

Ο γνωστός ηθοποιός Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος μίλησε για την καλλιτεχνική του πορεία, τον έρωτα, την συμμετοχή του στις "Άγριες Μέλισσες", αλλά και τις αρνητικές κριτικές που δέχτηκε στο παρελθόν.

Καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής “The 2night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Δευτέρας (27/09) ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, ο οποίος αποτελεί ένα από τα νέα πρόσωπα που θα δούμε στην τρίτη σεζόν της σειράς “Άγριες Μέλισσες”.

Ο γνωστός ηθοποιός, που υποδύεται τον Πέτρο Ορφανίδη, τον εκδότη της εφημερίδας “Ηχώ της Θεσσαλίας”, μίλησε για τον ρόλο του, για την επιστροφή του στην τηλεόραση μετά από περίπου 10 χρόνια απουσίας, αλλά και για το πώς του έγινε η πρόταση να συμμετάσχει στη σειρά του ΑΝΤ1.

Με πήρε τηλέφωνο η υπεύθυνη του κάστινγκ. Εγώ ήμουν στην κουζίνα μου και μαγείρευα. Ήταν σε μια πολύ ψύχραιμη στιγμή. Μήνυμα μου έστειλαν όχι τηλέφωνο για να κλείσουμε ένα ραντεβού με τον Λευτέρη Χαρίτο και να μιλήσουμε για αυτόν τον ρόλο. Να μπορέσει να δει αν πέρα από την επιθυμία και την διάθεση, κουμπώνω. Πρέπει να δεις τους ανθρώπους, αν ταιριάζουν. Κολλάει ένας άνθρωπος με έναν άλλον, που τρέχει δύο χρόνια την σειρά, όπως η Έλλη Τρίγγου;”, δήλωσε ο ηθοποιός.

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος μίλησε για την 20χρονη καλλιτεχνική του πορεία, ενώ αναφέρθηκε και στην περίοδο που δέχτηκε άσχημες κριτικές, οι οποίες τον επηρέασαν.

Ως αποτυχία μου θεωρώ τη στιγμή που ήρθα αντιμέτωπος με πολύ άσχημες κριτικές στο θέατρο και αυτή η στιγμή ήταν πολύ νωρίς, 15, 17 χρόνια πριν και εννοώ άσχημες κριτικές. Άκουγα πως ήμουν “κακός” σε αυτό που έκανα. Στο ξεκίνημά μου ήταν λίγο πιο γενναιόδωροι, λίγο πιο μετά που άρχισα να γίνομαι πιο γνωστός, έλαβα πολύ άσχημες κριτικές. Στην αρχή νόμιζα ότι καταστρέφομαι και ότι η υπόληψή μου έχει πάθει κάτι. Δεν έκλαψα τότε αλλά απογοητεύτηκα τρομερά, θύμωσα τρομερά και ένιωθα άχρηστος, ενώ παράλληλα ένιωθα και καλύτερος. Έλεγα πως είναι δυνατόν να με προσβάλλουν με αυτόν τον τρόπο;”, ανέφερε ο ηθοποιός.

Τέλος, ο διάσημος ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα