Οι “Απαράδεκτοι” επέστρεψαν – Νοσταλγία αλλά και αντιδράσεις στο Twitter

Οι “Απαράδεκτοι” επέστρεψαν – Νοσταλγία αλλά και αντιδράσεις στο Twitter
Απαράδεκτοι MEGA

Οι "Απαράδεκτοι" προβλήθηκαν ξανά στο MEGA σε ένα επετειακό επεισόδιο, 30 χρόνια μετά. Ενθουσιασμός στο Twitter για την διαχρονικότητα της θρυλικής σειράς. Αντιδράσεις για τις σκηνές Φιλιππίδη - Χαϊκάλη που δεν κόπηκαν.

Οι “Απαράδεκτοι” της Δήμητρας Παπαδοπούλου επέστρεψαν στην τηλεόραση με το πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο της σειράς, μετά από ακριβώς 30 χρόνια.

Η αγαπημένη παρέα της εμβληματικής κωμικής σειράς του MEGA, υποδέχτηκε πολλούς guests και έκανε μια απολαυστική μουσικοχορευτική αναδρομή σε περασμένες δεκαετίες με ξεκαρδιστικές μεταμφιέσεις και τραγούδι από την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και την Οπισθοδρομική Κομπανία. Πρωταγωνιστούν οι Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σπύρος Παπαδόπουλος, Γιάννης Μπέζος, Βλάσσης Μπονάτσος, Ρένια Λουιζίδου και Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Οι Απαράδεκτοι MEGA

Η επιστροφή της θρυλικής σειράς γέμισε ενθουσιασμό, χαρά και νοσταλγία τους τηλεθεατές, οι οποίοι αναπόλησαν περασμένες και ξέγνοιαστες εποχές. Το Twitter γέμισε με σχόλια για το πόσο μπροστά ήταν η σειρά αλλά και για το πόσο διαχρονική είναι, καθώς ακόμη και 30 χρόνια μετά οι ατάκες της προκαλούν γέλιο. Πολλοί θυμήθηκαν τα παιδικά τους χρόνια και τα νιάτα τους, εκφράζοντας, παράλληλα, τον θαυμασμό τους στη δημιουργό της σειράς Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Ωστόσο, υπήρξαν και αρνητικά σχόλια, καθώς κατά τη διάρκεια του επεισοδίου προβλήθηκαν σκηνές με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος αναμένεται να δικαστεί για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Αρκετοί τηλεθεατές ξέσπασαν στο Twitter που οι συγκεκριμένες σκηνές με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό δεν κόπηκαν στο μοντάζ, όπως και εκείνες του Παύλου Χαϊκάλη. Την ίδια στιγμή αρκετοί χρήστες τους απάντησαν πως αυτό θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο να γίνει.

Ενθουσιασμός και νοσταλγία στο Twitter

Αντιδράσεις για τις σκηνές Φιλιππίδη – Χαϊκάλη

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα