Peaky Blinders: Είναι επίσημο – Πότε κάνει πρεμιέρα η 6η σεζόν

Peaky Blinders: Είναι επίσημο – Πότε κάνει πρεμιέρα η 6η σεζόν
Peaky Blinders Instagram / @peakyblindersofficial

Τέλος στην αγωνία χιλιάδων τηλεθεατών της επιτυχημένης σειράς "Peaky Blinders" έδωσε το BBC. Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας της 6ης και τελευταίας σεζόν.

Με την 6η και τελευταία της σεζόν επιστρέφει η δημοφιλής και επιτυχημένη σειρά “Peaky Blinders”, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Φεβρουαρίου 2022.

Η ανακοίνωση της τελικής ημερομηνίας έναρξης της νέας σεζόν, έρχεται να βάλει τέλος στην αγωνία χιλιάδων φαν της σειράς, η οποία θα μεταδοθεί μέσα από το BBCOne και το BBCiPlayer, ενώ έπειτα θα προβληθεί στο Netflix. Σημειώνεται πως καινούργιο επεισόδιο θα προβάλλεται μια φορά την εβδομάδα στις 9 μ.μ.

Η ανακοίνωση έγινε με την δημοσίευση ενός βίντεο του BBC, που συμπεριλαμβάνει μια τοιχογραφία με τον Tommy Shelby και την αναγραφή της ημερομηνίας.

Υπενθυμίζεται πως στο τέλος της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησε το teaser της σειράς, ενώ ανήμερα της Πρωτοχρονιάς το BBC έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο τρέιλερ.

Στην τελευταία σεζόν της σειράς θα δούμε τον Tommy Shelby του Cillian Murphy να επιστρέφει και να προσπαθεί να εκδικηθεί τον εχθρό του, Oswald Mosley (Sam Claflin), μετά από όλα όσα συνέβησαν μεταξύ τους στην 5η σεζόν. Επιστρέφουν, επίσης, και οι Tom Hardy, Paul Anderson, Finn Cole, Anya Taylor-Joy και Sophie Rundle, καθώς και ο Stephen Graham. Η Helen McCrory, που έπαιζε την θεία Polly και η οποία πέθανε τον περασμένο Απρίλιο από καρκίνο, θα λείπει από την νέα σεζόν, ενώ στο trailer δεν αποκαλύπτεται κάποιο στοιχείο για την τύχη της.

Ο δημιουργός της σειράς Steven Knight είχε δηλώσει πρόσφατα για την 6η σεζόν: Οι Peaky επιστρέφουν και η έκρηξη θα είναι μεγάλη. Μετά την επιβεβλημένη καθυστέρηση της παραγωγής λόγω της πανδημίας του Covid, βρίσκουμε την οικογένεια σε ακραίο κίνδυνο και τα στοιχήματα ποτέ δεν ήταν υψηλότερα. Πιστεύουμε ότι αυτή θα είναι η καλύτερη σεζόν από όλες και είμαστε σίγουροι ότι οι καταπληκτικοί θαυμαστές μας θα τη λατρέψουν. Ενώ η τηλεοπτική σειρά θα φτάσει στο τέλος της, η ιστορία θα συνεχιστεί σε άλλη μορφή”.

Υπενθυμίζεται, πως έχει γίνει ήδη γνωστό ότι μετά το τέλος της σειράς θα κυκλοφορήσει μια σχετική ταινία, τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν εντός του 2023.

Peaky Blinders: Δείτε το τρέιλερ της 6ης σεζόν

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version