Πένυ Μπαλτατζή: “Με παρενοχλούσε παντρεμένος, ενώ ήταν αγκαλιά με το παιδί του”

Πένυ Μπαλτατζή: “Με παρενοχλούσε παντρεμένος, ενώ ήταν αγκαλιά με το παιδί του”
Η Πένυ Μπαλτατζή Facebook: Penny Baltatzi

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η γνωστή τραγουδίστρια, Πένυ Μπαλτατζή για την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη στο παρελθόν από εργοδότη της.

Καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Open βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 22/1 η Πένυ Μπαλτατζή. Η γνωστή καλλιτέχνιδα μίλησε, μεταξύ άλλων, για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε σε νεαρότερη ηλικία από εργοδότη της, ενώ μάλιστα ο ίδιος κρατούσε πολλές φορές στην αγκαλιά το 9χρονο παιδί του.

“Μου έχει πει εργοδότης σε μαγαζί ότι θα μου δώσει χρήματα στο μαγαζί που τραγουδούσα, όταν δεν ήμουν καθόλου γνωστή, για να προσθέσω στήθος, λέγοντάς μου πως θα με βάλει πρώτο όνομα στο Caramela. Δεν ήταν φυσικά ο εργοδότης του Caramela, αλλά ένας άνθρωπος σε ένα συνοικιακό μαγαζί”, είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ συνέχισε: “Έφυγα κάποια στιγμή εξαγριωμένη. Περίμενα να πάρω το μεροκάματο μου, δεν είπα τίποτα, κρατιόμουν τρεις μέρες για να μην δείξω ότι έχω ενοχληθεί. Γιατί έκανε και άλλα πράγματα. Μου έκλεινε από την κοσνόλα τη φωνή και άλλα πολλά επειδή, εγώ δεν δεχόμουν τις προτάσεις του. Παντρεμένος, μάλιστα, με παιδί και πολλές φορές, αγκαλιά με το 9χρονο παιδί του, έλεγε πράγματα”, τόνισε.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα