Πρεμιέρα του GNTM: Ποιοι οι νέοι κανονισμοί λόγω του κορονοϊού

Πρεμιέρα του GNTM: Ποιοι οι νέοι κανονισμοί λόγω του κορονοϊού
GNTM Star

Η πανδημία του κορονοϊού φέρνει αλλαγές στο φετινό GNTM: ματαιώνεται η πασαρέλα του bootcamp, ωστόσο θα γίνει ένα catwalk. Τι είναι το Wild Card, το νέο "όπλο" των κριτών.

Η μεγάλη πρεμιέρα του γνωστού ριάλιτι μόδας έφτασε. Ο τρίτος κύκλος του GNTM, επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας με αγόρια και κορίτσια που θα αγωνιστούν επί ίσοις όροις και θα δεχτούν τον σχολιασμό της κριτικής επιτροπής, η οποία φέτος αποτελείται από τους: Βίκυ Καγιά, Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης και Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η φετινή σεζόν όμως είναι διαφορετική. Η έλευση του κορονοϊού φέρνει αλλαγές και στο GNTM, το οποίο επέστρεψε με νέους κανονισμούς, τους οποίους ανακοίνωσε η Βίκυ Καγιά.

“Φέτος θα ισχύσει κάτι πολύ διαφορετικό λόγω της κατάστασης του κορονοϊού. Πέρα από το ότι θα πρέπει να παρουσιαστείτε μπροστά μας, να ποζάρετε, να κάνετε πασαρέλα και να μας πείσετε για να περάσετε στην επόμενη φάση, δεν θα γίνει αυτή η πανέμορφη και φαντασμαγορική πασαρέλα που ξέρετε του bootcamp, αλλά θα γίνει ένα catwalk, το οποίο έχουμε ονομάσει IDcatwalk”, ανέφερε η Βίκυ Καγιά.

“Τι σημαίνει αυτό; Θα ντυθείτε, θα βαφτείτε και θα πρέπει να παρουσιάσετε ένα ειδικό διαφορετικό χαρακτήρα, μια ταυτότητα στυλιστική, θα πρέπει να ξεχωρίσετε μέσα στο πλήθος και θα περπατήσετε μπροστά μας και 40 από εσάς θα περάσουν στην επόμενη φάση του bootcamp”, συμπλήρωσε.

Ταυτόχρονα, για πρώτη φορά, οι τέσσερις κριτές θα έχουν στα χέρια τους ένα “όπλο”, που μπορούν να χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια των audition.

Αυτό ονομάζεται Wild Card και κάθε κριτής θα έχει το δικαίωμα να το χρησιμοποιήσει μόνο μία φορά. Ουσιαστικά πρόκειται για το δικαίωμα που θα έχει ένας κριτής να “το πάρει πάνω του” και να δώσει την ευκαιρία σε κάποιον ή σε κάποια να περάσει στην επόμενη φάση, ακόμα και αν οι υπόλοιποι κριτές ήταν αρνητικοί.

Σημειώνεται ότι τον περασμένο μήνα η εκπομπή “Καλοκαίρι Not” του Open παρουσίασε, βασιζόμενη σε πληροφορίες από Instagram λογαριασμούς, τα 10 αγόρια και τα 10 κορίτσια που μάλλον μπήκαν στο σπίτι του GNTM 3.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα