Πρωτοχρονιά: 6+1 τηλεοπτικές προτάσεις για το πρώτο βράδυ του 2022

Πρωτοχρονιά: 6+1 τηλεοπτικές προτάσεις για το πρώτο βράδυ του 2022
Οι Απαράδεκτοι MEGA

Τι θα προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Επτά προτάσεις για όσους μείνουν στο σπίτι.

Ξένες και ελληνικές ταινίες, ο φαντασμαγορικός τελικός του “J2US” και η μεγάλη επιστροφή των “Απαράδεκτων”, θα προβληθούν μεταξύ άλλων στην ελληνική τηλεόραση το βράδυ του Σαββάτου (01/01).

Ούτως ή άλλως, η έκρηξη των κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας και η επιβολή νέων μέτρων για την αναχαίτιση της πανδημίας, καθώς και της εξάπλωσης της μετάλλαξης Όμικρον, έχουν αλλάξει τα σχέδια πολλών πολιτών που σκόπευαν να γιορτάσουν σε κέντρα διασκέδασης και έτσι πολλοί θα είναι εκείνοι που θα περάσουν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο σπίτι.

Ακολουθούν 7 τηλεοπτικές προτάσεις για την πρώτη νύχτα του 2022:

Οι Απαράδεκτοι και Δις Εξαμαρτείν, στις 21:00 και 00:00 στο MEGA

Την πρώτη ημέρα του 2022, «Οι Απαράδεκτοι» και «Το δις εξαμαρτείν», οι δύο αγαπημένες κωμικές σειρές του MEGA που έχει λατρέψει το κοινό όλων των ηλικιών, επιστρέφουν στην οθόνη με δύο εορταστικά επεισόδια.

Το Σάββατο 1η Ιανουαρίου 2022, στις 21:00, «Οι Απαράδεκτοι» της Δήμητρας Παπαδοπούλου βάζουν τα καλά τους και ζουν μια «Απαράδεκτη Πρωτοχρονιά» στο πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο της σειράς, το οποίο είχε μεταδοθεί ακριβώς 30 χρόνια πριν. Η αγαπημένη παρέα της εμβληματικής κωμικής σειράς του MEGA, υποδέχεται πολλούς guests και κάνει μια απολαυστική μουσικοχορευτική αναδρομή σε περασμένες δεκαετίες με ξεκαρδιστικές μεταμφιέσεις και τραγούδι από την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και την Οπισθοδρομική Κομπανία. Πρωταγωνιστούν οι Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σπύρος Παπαδόπουλος, Γιάννης Μπέζος, Βλάσσης Μπονάτσος, Ρένια Λουιζίδου και Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Αμέσως μετά, στις 24:00, το MEGA προβάλλει το εορταστικό επεισόδιο της σειράς «Το δις εξαμαρτείν» των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, με τίτλο «Η αγάπη θέλει δύο». Οι αγαπημένοι ήρωες της σειράς, παρέα με την Ελένη Τσαλιγοπούλου, τον Κώστα Μακεδόνα και την Κατερίνα Κούκα στο τραγούδι, κάνουν ένα διασκεδαστικό ταξίδι στο παρελθόν της ελληνικής μουσικής και του κινηματογράφου, με διαχρονικά τραγούδια και χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού. Πρωταγωνιστούν οι Νένα Μεντή, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Ντίνα Κώνστα, Χάρης Σώζος, Ηρώ Μανέ, Ελένη Καστάνη και Μιχάλης Ρέππας.

Την Πρωτοχρονιά, Σάββατο 1η Ιανουαρίου 2022, «Οι Απαράδεκτοι» και «Το δις εξαμαρτείν» ξυπνούν στους τηλεθεατές του MEGA τη νοσταλγία αλλά και την πιο αισιόδοξη διάθεση για τη χρονιά που ξεκινά.

Τελικός Just the two of Us, στις 20:00 στον ALPHA

Το «Just the 2 of Us», το μεγαλύτερο υπερθέαμα της ελληνικής τηλεόρασης, φτάνει στο τέλος του, ανήμερα την Πρωτοχρονιά! Στον τελικό, το Σάββατο 01 Ιανουαρίου στις 20:00 στον Alpha, το show που κέρδισε την αγάπη του κοινού μας φέρνει ένα μοναδικό live, με πολλές εκπλήξεις και guest εμφανίσεις. Η βραδιά του τελικού δεν θα μοιάζει με καμία άλλη. Θα είναι ακόμα πιο ξεχωριστή, γεμάτη λάμψη, χαρά, πάθος, κέφι, συγκίνηση, μουσική, χορό, και πολύ πολύ τραγούδι.

Ο λαμπερός Νίκος Κοκλώνης, σαρωτικός όπως πάντα, με την άνεση και την απίθανη ενέργειά του, θα δημιουργήσει μια μοναδική ατμόσφαιρα, στο άκρως πρωτοχρονιάτικο σκηνικό που θα σημάνει και το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.Στον τελικό του «J2US» ως special guest θα εμφανιστεί ο Νίκος Αλιάγας, σε ρόλο κριτή, αλλά και οι «ΜΕΛΙSSES», το #1 συγκρότημα και ο πολυτάλαντος Xρήστος Μάστορας.

Τα τρία ζευγάρια που έφτασαν στον τελικό και είναι οι Μαρίνος Κόνσολος – Ελένη Δήμου, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου- Κατερίνα Λιόλιου και Άννα Μαρία Ψυχαράκη- STAN θα αναμετρηθούν σε τρεις εμφανίσεις, γεμάτες εκπλήξεις.

Πιάσε με αν μπορείς, στις 21:00 στον ΣΚΑΙ

Ξένη ταινία, αστυνομική, βιογραφία, κομεντί του 2002

Ένας πράκτορας του FBI βάζει σκοπό της ζωής του να συλλάβει τον Φρανκ Άμπιγκνεϊλ, έναν δεξιοτέχνη των πλαστογραφήσεων ο οποίος μέχρι τα 21 του χρόνια είχε ήδη καταφέρει να υποδυθεί, με διάφορους βαθμούς επιτυχίας, τον πιλότο, τον γιατρό και τον δικηγόρο. Ο πράκτορας Χάνρατυ καταδιώκει τον Φρανκ επί πέντε χρόνια, όμως κάθε φορά που πλησιάζει τα ίχνη του, εκείνος βρίσκεται ήδη ένα βήμα μπροστά!

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ

Σενάριο: Τζεφ Νέιθανσον

Πρωταγωνιστούν: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Τομ Χανκς, Κρίστοφερ Γουόκεν, Ναταλί Μπεϊ, Μάρτιν Σιν κ.ά.

1 Υποψηφιότητα για Όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου (Κρίστοφερ Γουόκεν)

1 Υποψηφιότητα για Όσκαρ Καλύτερης πρωτότυπης μουσικής επένδυσης (Τζον Γουίλιαμς)

1 Κινηματογραφικό Βραβείο BAFTA Β’ ανδρικού ρόλου (Κρίστοφερ Γουόκεν)

1 Υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Β’ ανδρικού ρόλου (Λεονάρντο Ντι Κάπριο)

Έλιοτ, ο πιο Μικρός Τάρανδος, στις 21:00 STAR

Μεταγλωττισμένο – Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων παραγωγής 2018

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται ο Βόρειος Πόλος όταν ένας από τους τάρανδους του Άι Βασίλη ανακοινώνει ξαφνικά ότι αποσύρεται. Οι γιορτές πλησιάζουν και πρέπει άμεσα να βρεθεί αντικαταστάτης! Ο Έλιοτ και ο καλύτερος του φίλος αποδεικνύονται ότι είναι ιδανικοί για αυτή τη δουλειά. Καθώς οι δύο φίλοι εκπαιδεύονται, θα μάθουν ότι τα Χριστούγεννα οδεύουν προς την καταστροφή ενώ στη φάρμα που ζούσαν, η κακιά ιδιοκτήτρια απειλεί τη ζωή των φίλων τους. Ο Έλλιοτ θα βρεθεί αντιμέτωπος με το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής τους: να σώσει τους φίλους του ή να ακολουθήσει το όνειρό του και να σώσει τα Χριστούγεννα; Όταν υπάρχει θέληση όμως όλα γίνονται!

Σκηνοθεσία: Τζένιφερ Γουέστκοτ

Μόνος στο σπίτι, στις 22:50 στο STAR

Είναι Χριστούγεννα και η πολύτεκνη οικογένεια των Μακάλιστερ φεύγει για διακοπές. Ξεχνούν όμως πίσω κάτι…. τον 8χρονο γιο τους, Κέβιν! Ο Κέβιν, μόλις συνειδητοποιεί ότι έχει μείνει μόνος στο σπίτι, αποφασίζει να κάνει ό,τι θέλει για να περάσει καλά. Όμως θα έχει να αντιμετωπίσει δύο διαρρήκτες, που θα αποφασίσουν να εισβάλουν στο σπίτι…

Ξεκαρδιστική κωμωδία για όλη την οικογένεια, πληθωρικά σκηνοθετημένη από τον Κρις Κολόμπους. Η ταινία σημείωσε τεράστια εισπρακτική επιτυχία και καθιέρωσε τον Μακόλεϊ Κάλκιν ως το πιο δημοφιλές και πιο ακριβοπληρωμένο παιδί – ηθοποιό του Χόλιγουντ. Μαζί του, στους ρόλους των… δύσμοιρων διαρρηκτών, ο Τζο Πέσι και ο Ντάνιελ Στερν.

Παίζουν: Μακόλεϊ Κάλκιν, Τζο Πέσι, Ντάνιελ Στερν

Σκηνοθεσία: Κρις Κολόμπους

Φαντασία, στις 22:00 στην ΕΡΤ1

Η ελληνική ταινία μεγάλου μήκους με τίτλο “Φαντασία” θα προβληθεί το βράδυ του Σαββάτου (01/01) στην ΕΡΤ1. Μια ταινία για την ανεμελιά, την αφθονία και τους έρωτες της δεκαετίας του ’90. Στο επίκεντρο της πλοκής ένα μοιραίο ερωτικό τρίγωνο. Η ανερχόμενη νεαρή τραγουδίστρια, ο βετεράνος λαϊκός συνθέτης και μέντοράς της και ένας δημοφιλής σταρ του τραγουδιού. Το πάθος ανάμεσά τους κλιμακώνεται εν μέσω διασκευών κλασικών επιτυχιών του Μανώλη Χιώτη, του Γιώργου Μητσάκη, του Γιώργου Μανίσαλη, αλλά και κάποιων καινούριων τραγουδιών∙ αντιπροσωπευτικών της αισθητικής και του τρόπου διασκέδασης εκείνης της εποχής.

Σκηνοθετικό σημείωμα: «Η ταινία εμπνέεται από την ελληνική λαϊκή μουσική και τη ζωή των καλλιτεχνών που την υπηρετούν. Είναι ένας κινηματογραφικός φόρος τιμής στο λαϊκό τραγούδι, το οποίο θεωρώ από τις σημαντικότερες εκφάνσεις του σύγχρονου πολιτισμού μας. Στην ταινία αποτυπώνεται ο κόσμος της «πίστας και του πάλκου», στην πιο ρεαλιστική εκδοχή του. Μπαίνουμε στα παρασκήνια των μαγαζιών, στα σπίτια των καλλιτεχνών, στα γραφεία των δισκογραφικών, γνωρίζουμε την υπερβολή και το κιτς που συνοδεύει τη λαϊκή διασκέδαση, αλλά και τη μελαγχολική σιωπή ενός άδειου κέντρου μετά από μια ξέφρενη νύχτα. Με τη «Φαντασία» αφηγούμαι μια λαϊκή ιστορία, μελοδραματική και σπαραξικάρδια, σαν κι αυτά τα παλιά, σπαραξικάρδια τραγούδια του Χιώτη, του Μητσάκη και του Μανίσαλη, με την ελπίδα πως στο τέλος η ταινία θα μοιάζει κι αυτή σαν παλιό λαϊκό τραγούδι, προβάλλοντας το ίδιο πάθος, την ίδια απλότητα, την ίδια συγκίνηση».

Παίζουν: Ρένα Μόρφη, Στέλιος Μάινας, Γιάννης Στάνκογλου, Βίκυ Παπαδοπούλου, Καλλιρόη Μυριαγκού, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Νταλιάνης, Άννα Καλαϊτζίδου, Ανδρέας Νάτσιος

Φιλική Συμμετοχή: Δημήτρης Μοθωναίος, Αντώνης Καρπετόπουλος κ.α.

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Αλέξης Καρδαράς

Μουσική: Μίνως Μάτσας

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Σίμος Σαρκετζής

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα