Ψυχοκόρες Spoiler: Η Νέλλα τιμωρεί σκληρά τη Μαρίκα – Δείτε βίντεο

Διαβάζεται σε 2'
Η Νέλλα στις "Ψυχοκόρες"
Η Νέλλα στις "Ψυχοκόρες" ΑΝΤ1

Με νέα εμπόδια και δυσκολίες συνεχίζεται η ιστορία των αδελφών Πολύζου στις “Ψυχοκόρες”. Τι θα δούμε στα δύο επεισόδια της Τετάρτης.

Οι «Ψυχοκόρες», η σειρά που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, έρχονται την Τετάρτη 13 Μαρτίου στις 21:00, με δύο νέα επεισόδια.

Οι συγκλονιστικές ιστορίες της Μαρίκας, της Βασιλικής, της Φρόσως και της Δεσποινιώς ρίχνουν φως στον «απαγορευμένο» θεσμό των ψυχοκορών και καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό.

Σε σκηνοθεσία Μιχάλη Χαραλαμπίδη, πρωτότυπο σενάριο Πένυς Φυλακτάκη και Βαγγέλη Νάση, και με ένα all-star cast, οι «Ψυχοκόρες» αποτελούν την αναπαράσταση ενός βίαιου θεσμού, αλλά και τη ρεαλιστική αναβίωση μιας ολόκληρης εποχής ιστορικών αλλαγών, αλλά και ελπίδας.

Ψυχοκόρες: Όσα θα δούμε την Τετάρτη (13/03)

Επεισόδιο 3 – “Οι μάσκες πέφτουν”

Η Μαρίκα και η Δεσποινιώ μαθαίνουν το πρωτόκολλο του νοικοκυριού από την Αρχοντούλα, την οικονόμο, και την παλιά ψυχοκόρη, Όλγα. Σύντομα, η Μαρίκα βλέπει τη σκληρή πλευρά της Νέλλας, που γίνεται σαδιστική όταν η απόπειρα της Μαρίκας να μάθει νέα για τις αδερφές της αποτυγχάνει. Η Μάγια βάζει προσωπικό στοίχημα τη μόρφωση της Βασιλικής, καθώς αυτό φαίνεται να της ανοίγει την πόρτα της πολιτικής ως εκπρόσωπο του γυναικείου κινήματος, με τον σύζυγό της Παύλο να είναι καυστικά επικριτικός, τόσο απέναντι στη Μάγια όσο και στη Βασιλική. Η Φρόσω, μετά και την ευλογία του παπά, δέχεται την επίσκεψη του Νάτση στο δωμάτιό της…

Αυτό θα είναι το τελευταίο νερό που θα πιεις για τις επόμενες τρεις μέρες

Επεισόδιο 4 – “Επιβίωση”

Μετά την προδοσία της Όλγας, η Μαρίκα τιμωρείται σκληρά από τη Νέλλα. Ο Κοσμάς Κοτρώτσης γοητεύεται από την ομορφιά της Δεσποινιώς και η σύζυγός του θορυβείται. Η Φρόσω προσπαθεί να γιατρέψει το τραυματισμένο της σώμα και να συνέλθει από τη συνειδητοποίηση ότι όλα γίνονται εν γνώσει της Ευανθίας. Οι επισκέψεις του Νάτση στο δωμάτιό της συνεχίζονται. Η Βασιλική, με απόφαση της Μάγιας, ξεκινά μαθήματα για να γίνει το πρόσωπο της Νέας Γυναίκας, προκαλώντας την οργή του Παύλου. Ο γιος του Παύλου και της Μάγιας, Ερμής, καταλαβαίνει το μυστικό της Βασιλικής.

Ψυχοκόρες: Δείτε το trailer των αποψινών επεισοδίων

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα