Ράδιο Αρβύλα: Η επιστροφή του Αλέξη Παππά και το ρεκόρ του Τριαντάφυλλου

Ράδιο Αρβύλα: Η επιστροφή του Αλέξη Παππά και το ρεκόρ του Τριαντάφυλλου
Ράδιο Αρβύλα Youtube / @Radio Arvyla Official

Οι "Ράδιο Αρβύλα" τρόλαραν την άφιξη του Αλέξη Παππά στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή του από το "Survivor 4" και το ρεκόρ του Ντάνου που έσπασε ο Τριαντάφυλλος.

Τους δύο πιο πολυσυζητημένους παίκτες του “Survivor 4” θέλησαν να τρολάρουν οι “Ράδιο Αρβύλα” στο τελευταίο επεισόδιό τους, παρουσιάζοντας τις αληθινές ερωτήσεις που δέχτηκε ο Αλέξης Παππάς κατά την άφιξή του στην Ελλάδα και τις παγκόσμιες αντιδράσεις για το γεγονός ότι ο Τριαντάφυλλος έσπασε το ρεκόρ του Ντάνου.

Συγκεκριμένα, οι “Ράδιο Αρβύλα” έπαιξαν πλάνα του Αλέξη Παππά, ο οποίος είναι περικυκλωμένος από δημοσιογράφους στο Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Οι ερωτήσεις των ρεπόρτερ επικεντρώθηκαν στην κόντρα του με τον Τζέιμς Καφετζή, αλλά και στη φιλία του με τον Τριαντάφυλλο.

Αποπειράθηκες να βάλεις φωτιά στον Τζέιμς; Βρήκες την κομμώτρια που έκανε τα μαλλιά σου δίχρωμα; Προσπάθησες να δηλητηριάσεις τον Μπάρτζη; Είσαι κατάσκοπος; Θα παντρευτείς τον Τριαντάφυλλο;” ήταν μερικές από τις ερωτήσεις που δέχτηκε.

Όσο για το ρεκόρ του Τριαντάφυλλου, ο οποίος παρέμεινε στο παιχνίδι για όγδοη φορά, ξεπερνώντας τον Γιώργο Αγγελόπουλο – Ντάνο που ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση έξι φορές, τα παγκόσμια ΜΜΕ έπαιξαν την είδηση με τον τίτλο “Daffy Breaks Greek Survivor Record”, ενώ ο ίδιος ο νικητής του πρώτου “Survivor” δήλωσε πως θα γράψει ένα ακόμη βιβλίο με τίτλο “Ντάφυ”.

Ράδιο Αρβύλα: Το τρολάρισμα σε Αλέξη Παππά και Τριαντάφυλλο

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα