Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος έσπασε το ρεκόρ του Ντάνου

Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος έσπασε το ρεκόρ του Ντάνου
Ο Τριαντάφυλλος στο Survivor 4 Glomex

Χωρίς τον φίλο του, Αλέξη Παππά, έμεινε στο "Survivor 4" ο Τριαντάφυλλος. Οι αντιδράσεις του και το ρεκόρ που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, το οποίο του έδωσε μεγάλη χαρά.

Ρεσιτάλ έδωσαν οι παίκτες των Κόκκινων και των Μπλε στο “Survivor 4” μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Αντίπαλοι αλλά και συμπαίκτες του γνωστού ηθοποιού πανηγύρισαν έξαλλα στην παραλία, προκαλώντας ενόχληση στον Τριαντάφυλλο, ο οποίος ήταν πολύ κοντά του και διατηρούσαν μια καλή σχέση. Ο ίδιος εξέφρασε το παράπονό του, δακρύζοντας και αναφέροντας πως είναι ντροπή να πανηγυρίζουν με αυτό τον τρόπο για την αποχώρηση.

“Με την αποχώρηση του Άλεξ έγινε κάτι αδιανόητο, κάτι που δεν το χωράει ο νους μου. Οι πανηγυρισμοί των παιδιών είναι ντροπή. Σκέφτομαι όλα τα παιδιά, στους Διάσημους, όταν μπήκαμε. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έμενε ο τελευταίος από τους Διάσημους που μπήκαν τότε, να φοράω την κόκκινη μπαντάνα. Είμαι ο τελευταίος των μοϊκανών”, δήλωσε.

Μάλιστα, ο Τριαντάφυλλος έφτιαξε ένα νέο Αλέξη Παππά, καθώς ο πραγματικός του έλειψε πολύ μετά την αποχώρησή του. Ο παίκτης πήρε ένα κλαδί από φοίνικα και δήλωσε πως είναι ο φίλος του, ο οποίος δεν έφυγε ποτέ πραγματικά από την παραλία. Τον ψεύτικο Παππά τον έδειξε και στον Γιώργο Λιανό λίγο πριν το αγώνισμα, λέγοντάς του πως τα φύλλα μοιάζουν με τα μαλλιά του.

Προτού οι δύο ομάδες “ριχτούν” στη μάχη για το έπαθλο φαγητού, ο παρουσιαστής προχώρησε και σε μια αποκάλυψη, απευθυνόμενος στον Τριαντάφυλλο. Όπως είπε, ο γνωστός τραγουδιστής έσπασε το ρεκόρ του Γιώργου Αγγελόπουλου (Ντάνου), που ήταν ο νικητής του πρώτου “Survivor” στις υποψηφιότητες και τις παραμονές.

“Έχεις περάσει τον Ντάνο σε παραμονές στο Survivor. Πλέον, είσαι ισόβαθμος με Ελισάβετ και Ροδάνθη. Αυτό είναι το ρεκόρ, οι 8 παραμονές. Ο Ντάνος είχε 6, στο 9 είσαι πρωταθλητής!”, δήλωσε, με τον Τριαντάφυλλο να χαίρεται ιδιαίτερα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα