Σασμός: Έρχονται κι άλλες δολοφονίες – Τι αποκαλύπτει ο σκηνοθέτης

Σασμός: Έρχονται κι άλλες δολοφονίες – Τι αποκαλύπτει ο σκηνοθέτης
Οι πρωταγωνιστές της σειράς "Σασμός" Instagram / @sasmos_official_alphatv

"Θα χυθεί πολύ αίμα", αναφέρει ο σκηνοθέτης της σειράς "Σασμός" Κώστας Κωστόπουλος. Πώς σχολιάζει τη δολοφονία Στεφανή και τι αποκαλύπτει για τις εξελίξεις.

Μεγάλη επιτυχία σημειώνει η νέα δραματική σειρά του Alpha με τίτλο “Σασμός”, καθώς έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Η σειρά, που έχει θέμα της τον έρωτα και την κρητική βεντέτα, βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, γι’ αυτό και κάποια spoilers γίνονται γνωστά αρκετά νωρίς.

“Τα βασικά γεγονότα του βιβλίου τα έχουμε κρατήσει, ωστόσο, υπάρχουν κάποιες παραλλαγές, ώστε να μείνει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού βλέποντας τη σειρά”, ανέφερε σε δηλώσεις του ο σκηνοθέτης της σειράς, Κώστας Κωστόπουλος.

Σχολιάζοντας τον φόνο του Στεφανή, ο οποίος συντάραξε το Twitter, ο κ. Κωστόπουλος ανέφερε πως αν γνώριζαν την επιτυχία του χαρακτήρα, πιθανόν να τον κρατούσαν για μερικά επεισόδια ακόμη. Όπως είπε:

“Ήταν επιτυχία που κλείσαμε ένα σοβαρό ηθοποιό, τον Τάσο Νούσια, για ένα ρόλο τόσο μικρής διάρκειας. Επειδή ο κόσμος δεν πίστευε ότι θα “σκοτώσουμε” τον πρωταγωνιστή από την αρχή της σειράς, πετύχαμε αυτό το ενδιαφέρον. Σίγουρα και εμείς δεν ξέραμε ότι έχει τόση επιτυχία. Αν ξέραμε την επιτυχία ίσως να τον “σκοτώναμε” λίγο αργότερα. Αλλά έπρεπε να “σκοτωθεί” για να ξεκινήσει ο μύθος”.

Όσο για το ότι στην σκηνή του φόνου φάνηκαν κάποια στοιχεία του δράστη, ο σκηνοθέτης δήλωσε πως θα μπορούσαν να βάλουν κάποιον άλλον ηθοποιό να παίξει στην συγκεκριμένη σκηνή, αλλά δεν ήθελαν να κοροϊδέψουν τον τηλεθεατή, οπότε άφησαν να φανεί τόσο – όσο.

Ο κ. Κωστόπουλος ανέφερε, επίσης, πως θα ακολουθήσουν και άλλες δολοφονίες, ενώ τόνισε πως στόχος της σειράς είναι “να μάθει ο κόσμος πως πρέπει να αφήσουμε τις διαφορές πίσω και να δούμε τι μάς ενώνει” τόσο για την Κρήτη όσο και για την Ελλάδα γενικότερα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα