Σκηνές χάους στη Φάρμα: “Θα τον αρχίσω στα μπουκέτα”

Διαβάζεται σε 2'
Σκηνές χάους στη Φάρμα: “Θα τον αρχίσω στα μπουκέτα”
Φάρμα Star Tv

Ακραία σκηνικά έντασης στη “Φάρμα”, με τους παίκτες να έρχονται ξανά σε μεγάλη διαμάχη.

Στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας δοκιμάστηκαν οι δύο ομάδες στη “Φάρμα”, στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας.

Γαλάζια και πράσινη ομάδα κλήθηκαν να κόψουν όσο πιο γρήγορα ξύλινους κορμούς που είχαν στηθεί στο πεδίο του αγωνίσματος.

Οι παίκτες του ριάλιτι του Star έδειξαν να συνεργάζονται καλά, όμως η υπεροχή της πράσινης ομάδας στον χειρισμό των πριονιών και των τσεκουριών της χάρισε τη νίκη.

Στο συμβούλιο που ακολούθησε επικράτησε μεγάλη ένταση. Αφορμή στάθηκε ένα περιστατικό που αφορούσε το μάζεμα και το μοίρασμα των αυγών στο σπίτι.

«Θέλω να φύγω, δεν μπορώ. Θα τον αρχίσω στα μπουκέτα. Δεν μπορώ να κρατηθώ πια», ακούγεται να λέει ο Χρήστος για τον Γιώργο Γιαννούλα στον Σπύρο, ο οποίος προσπάθησε να τον ηρεμήσει.

«Εγώ με τον Γιαννούλα δεν μπορώ να συνεννοηθώ πλέον. Δεν μπορώ να το καταλάβω, δεν εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος», είπε ο Χρήστος Μέξης.

«Έξω από τον χορό χορεύουν όλοι. Μέσα όταν μπαίνεις, τι γίνεται; Ό,τι λέει δεν έχει καμία βάση, τίποτα. Του δόθηκε σήμερα η ευκαιρία για την παραμονή του, να μην πάει ατομικά να μονομαχήσει και νομίζω ότι δεν το κατάλαβε», δήλωσε ο Γιώργος Γιαννούλας για τον συμπαίκτη του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα