SNL: Ρεσιτάλ γέλιου – Ο χαμένος Τραμπ και ο, όχι και τόσο ζωντανός, Μπάιντεν

SNL: Ρεσιτάλ γέλιου – Ο χαμένος Τραμπ και ο, όχι και τόσο ζωντανός, Μπάιντεν

Οι Alec Baldwin και Jim Carrey ως Τραμπ και Μπάιντεν ήταν για μία ακόμη φορά απολαυστικοί, "γιορτάζοντας" με τον δικό τους τρόπο την αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία των ΗΠΑ.

Ένα ακόμα απολαυστικό επεισόδιο του “Saturday Night Live” μεταδόθηκε το βράδυ του Σαββάτου (07/11), το πρώτο μετά την ανάδειξη του Τζο Μπάιντεν σε 46ο πρόεδρο των ΗΠΑ, με τους συντελεστές του να “πετσοκόβουν”, όπως συνήθιζαν άλλωστε όλο αυτό τον καιρό, τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Alec Baldwin εμφανίστηκε ως Τραμπ, ισχυριζόμενος ότι έδινε τη δική του “ομιλία νίκης” και επαναλαμβάνοντας τους αβάσιμους ισχυρισμούς ότι οι “εκλογές είναι νοθευμένες”. Παίζοντας αργά και βασανιστικά πιάνο, ο Baldwin λέει “Αυτό δεν είναι αντίο Αμερική, είναι θα σε δω στο δικαστήριο. Oπως γνωρίζει κάποιος που πέθανε περίπου στα μέσα της Τρίτης, εξελέγην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά φυσικά προσπαθούν να κλέψουν τις εκλογές από μένα”.

Ο Jim Carrey και η Maya Rudolph έκαναν εμφάνιση ως Μπάιντεν και Κάμαλα Χάρις. Μαζί χαιρετούν τον Τραμπ σχηματίζοντας το γράμμα «L», δηλαδή looser (χαμένος) με τα χέρια τους. “Δεν έχω νιώσει ποτέ τόσο ζωντανός. Αυτό είναι ειρωνεία γιατί δεν είμαι τόσο ζωντανός”, λέει ο Carrey – Μπάιντεν. Να σημειωθεί ότι ο νέος Αμερικανός πρόεδρος είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία που αναλαμβάνει τη συγκεκριμένη θέση. Το σκετσάκι του διάσημου ηθοποιού ολοκληρώνεται με μια από τις γνωστές φράσεις του από την ταινία Ace Ventura, αποκαλώντας με τον ιδιαίτερο τρόπο του ρόλου, τον Τραμπ χαμένο. 

Στο ίδιο επεισόδιο είχαμε και παρουσίαση του νέου τραγουδιού των Foo Fighters “Shame Shame”:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα