Σοφία Χατζηπαντελή: Δεν βλέπει My Style Rocks γιατί… βαριέται

Διαβάζεται σε 2'
sophiahadjipanteli
Σοφία Χατζηπαντελή Instagram@sophiahadjipanteli

Σε νέες δηλώσεις για το μέλλον της στο My Style Rocks προχώρησε η Σοφία Χατζηπαντελή επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τη θέλουν να βρίσκεται εκτός την επόμενη σεζόν.

Παρελθόν αποτελεί όπως όλα δείχνουν η Σοφία Χατζηπαντελή από το My Style Rocks του ΣΚΑΪ  και η ίδια μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες άφησε να εννοηθεί πως δεν θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του show μόδας την επόμενη σεζόν.

Η κάμερα του ΑΝΤ1 συνάντησε το μοντέλο και η ίδια αποκάλυψε πως εξαρχής δεν είχε συμφωνήσει και για την επόμενη σεζόν.

“Είμαι ΟΚ, είμαι σούπερ κουρασμένη. Είναι μια χαρά τα γυρίσματα, αγαπάω πάρα πολύ τα κορίτσια”, είπε αρχικά η Σοφία Χατζηπαντελή ενώ απάντησε και στις φήμες που τη θέλουν να έχει άσχημη συμπεριφορά πίσω από τις κάμερες πετώντας μάλιστα πράγματα σε άλλους. “Τι κάνω; Πετάω πράγματα; Δεν είναι σωστό αυτό και στην πραγματικότητα δεν ισχύει”, είπε.

Όσο για το μέλλον της στο show μόδας του ΣΚΑΪ είπε: “Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια αν θα συνεχίσω στο νέο κύκλο. Δεν ήταν να κάνω δεύτερη σεζόν, έτσι κι αλλιώς. Αν δεν το κάνω, δεν είναι περίεργο γιατί δεν ήμουν έτοιμη για δεύτερο. Έμεινα πολύ ικανοποιημένη από τη συνεργασία, ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία για εμένα. Όμως ήταν και δύσκολο γιατί εγώ δεν μένω εδώ. Το σπίτι μου είναι στο Λονδίνο και, όταν τελειώνω, πάω πίσω σε ένα ξενοδοχείο. Ούτε η οικογένειά μου είναι εδώ, είμαι πάρα πολύ μόνη μου. Είμαι τυχερή που έχω μια οικογένεια που πάω. Κουράστηκα όμως λίγο”, είπε η Σοφία Χατζηπαντελή.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε για το πώς βλέπει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο “Shopping Star”, η ίδια αποκάλυψε πως δεν παρακολουθεί ελληνική τηλεόραση, ούτε καν το show που πρωταγωνιστεί γιατί… απλά βαριέται και δεν το καταλαβαίνει.

Δείτε τις δηλώσεις της:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα