Σπυριδούλα Καραμπουτάκη για το ροζ βίντεο: "Είναι το πιο δύσκολο πραγμα που έχω βιώσει "

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη
Σπυριδούλα Καραμπουτάκη GLOMEX

"Το κομμάτι με το ροζ βίντεο που διέρρευσε το βιώνω και θα συνεχίσω να το βιώνω πολύ άσχημα ψυχολογικά", είπε η Σπυριδούλα Κραμπουτάκη.

Η φιναλίστ του 3ου Master Chef, Σπυριδούλα Κραμπουτάκη μίλησε για τα μαγειρικά shows, τη λεκτική βία που έχει υποστεί σε κουζίνα αλλά και το βίντεο με τις προσωπικές της στιγμές που κυκλοφόρησε στο ίντερνετ.

"Το κομμάτι με το ροζ βίντεο που διέρρευσε το βιώνω και θα συνεχίσω να το βιώνω πολύ άσχημα ψυχολογικά. Είναι κάτι πολύ βαρύ, ίσως είναι το πιο δύσκολο πραγμα που έχω βιώσει και αυτό που θέλω είναι να γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν για να φτιάξω το ψυχολογικό κομμάτι. Δεν θα ευχόμουν ούτε στον εχθρό μου να του συμβεί κάτι τέτοιο. Μόνο που το συζητάω με πάει πίσω. Έχουν ήδη ξεκινήσει όλες οι νομικές διαδικασίες. Σε καταστρέφει ψυχολογικά κάτι τέτοιο", είπε η Σπυριδούλα Κραμπουτάκη.

Η πρώην παίκτρια του Master Chef μίλησε και για τα μαγειρικά ριάλιτι, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και σε μια πρόταση που είχε από το Top Chef.

"Το καλοκαίρι πέρασα πολύ ωραία στο καταμαράν που δούλευα και το συνιστώ σε κάθε μάγειρα να το ζήσει. Τα πράγματα άλλαξαν και με σιγουριά σου λέω ότι δεν παντρεύομαι, είναι περίεργη η φάση. Παρακολουθώ όλα τα μαγειρικά ριάλιτι. Είχα και μια πρόταση από το Top Chef να συμμετέχω και με πάρα πολύ καλά λεφτά μάλιστα, αλλά ήταν κάτι που το έχω κάνει μια φορά και δεν θα ήθελα και δεύτερη", δήλωσε.

Στην συνέχεια η Σπυριδούλα αποκάλυψε πως έχει δεχθεί λεκτική βία στον χώρο εργασίας της, ενώ αναφέρθηκε και στον χαμό του πατέρα της.

"Έχω δεχτεί λεκτική βία στην εργασία μου, επειδή είμαι γυναίκα. Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις στην ζωή μου, που δεν μπορώ να τις χειριστώ καθόλου. Η διαρροή του βίντεο και ο χαμός του μπαμπά μου είναι καταστάσεις που δεν θα μπορέσω να διαχειριστώ ποτέ", είπε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Master Chef
SHARE:

24Media Network