Τσιμτσιλή: Η συγγνώμη για όσα είπε για τον βιασμό της 24χρονης – “Απομονώθηκε μια φράση”

Τσιμτσιλή: Η συγγνώμη για όσα είπε για τον βιασμό της 24χρονης – “Απομονώθηκε μια φράση”
Σταματίνα Τσιμτσιλή Glomex

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων για τον χαρακτηρισμό "νέοι και ωραίοι" που απέδωσε στους βιαστές της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή απολογήθηκε στον "αέρα" της εκπομπής της. Η απάντησή της.

Συγγνώμη για τον ατυχή σχολιασμό της σχετικά με την υπόθεση της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, ζήτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της εκπομπής της “Happy Day” το πρωί της Τετάρτης (19/01).

Η γνωστή παρουσιάστρια είπε χθες λίγο – πολύ πως οι βιασμοί δεν θα έπρεπε να αφορούν “ωραία παιδιά” αφού αυτά “δεν έχουν ανάγκη να ναρκώσουν μια κοπέλα για να συνευρεθούν μαζί της”, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, στην προσπάθειά της να “μαζέψει” την επικίνδυνη δήλωσή της, χειροτέρεψε τα πράγματα, αφού απαντώντας σε χρήστη του Twitter “βάπιτσε” προσέγγιση τον βιασμό.

Σήμερα, μετά τις αντιδράσεις, επιχείρησε να απολογηθεί στον “αέρα” της εκπομπής, αναφέροντας πως απομονώθηκε μία φράση της από μια κουβέντα 15 λεπτών και ξεκαθαρίζοντας πως δεν υποστηρίζει τους βιαστές.

Η απάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή:

“Νιώθω την ανάγκη να πω 2-3 πράγματα. Έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ από χθες, καθώς κάποιοι απομόνωσαν μια φράση δική μου σε μια κουβέντα 15 λεπτών προσπαθώντας να παραποιήσουν εντελώς τα λεγόμενά μου και τα πιστεύω μου. Γνωρίζετε ποια είμαι. Είμαι γυναίκα, είμαι μητέρα δυο κοριτσιών. Άρα για μένα είναι μονόδρομος να είμαι με τα θύματα.

Χθες πάνω σε μια γενική κουβέντα όπου αναφέρθηκαν τα καινούργια στοιχεία για την υπόθεση της 24χρονης, έκανα μια διαπίστωση για τη νοσηρότητα της εποχής, όπου νέοι άνθρωποι αντί να φλερτάρουν και να προσεγγίζουν μια γυναίκα όπως θα έπρεπε, κάνουν αυτές τις απαράδεκτες πράξεις και προβαίνουν σε εγκλήματα. Δηλαδή νάρκωσαν και βίασαν μια γυναίκα.

Κάποιοι απομόνωσαν τα 40 δεύτερα. Το “απορώ πως νέοι και ωραίοι έχουν ανάγκη να ναρκώσουν μια κοπέλα για να συνευρεθούν”. Θεωρώντας πως έτσι εγώ προσπαθώ να ξεπλύνω, να υποστηρίξω… Έχω σκεφτεί πολλές φορές τι θα πω. Είμαι συναισθηματικά φορτισμένη. Θέλω να σας πω, κοιτώντας σας στα μάτια, ότι δεν γνωρίζω αυτούς τους ανθρώπους, δεν θέλω να τους γνωρίσω, δεν θέλω να τους υποστηρίξω και ούτε είχα ποτέ αυτή τη διάθεση. Είμαι απέναντι τους όπως είναι η ελληνική κοινωνία. Και όποιος πραγματικά θέλει να σχηματίσει μια άποψη, μπορεί να μπει στα social media μου ή στο web tv του σταθμού και να δει την ολοκληρωμένη κουβέντα.

Οι λέξεις “νέοι και ωραίοι” στον προσδιορισμό ενός καταγγελλόμενου βιαστή είχαν μια ατυχή χρήση, ήταν ατυχές και για αυτό ζητώ συγνώμη. Είμαι πολύ στενοχωρημένη από χθες. Νιώθω πως προσπαθώ να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας. Ζητώ και πάλι συγγνώμη για το νέοι και ωραίοι”.

Δείτε το βίντεο με τη συγγνώμη της:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα