Star Academy: Η παίκτρια-χομπίστας που αποχωρεί από τα reality

Star Academy: Η παίκτρια-χομπίστας που αποχωρεί από τα reality

Έκαναν δεκτή στο reality, παίκτρια που είχε συμμετάσχει στο Dream Show 11 χρόνια πριν και όπως και τότε, έτσι και τώρα, αποχώρησε πριν καν την "κλείσουν" στο σπίτι (vid)

Πρεμιέρα ήταν και πέρασε για το reality της τηλεόρασης του Epsilon και αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, πόνεσαν τα ματάκια μας (και τα αυτάκια μας) με όσα είδαμε και ακούσαμε από παίκτες και κριτική επιτροπή. Κι αν όλο το παραγόμενο προϊόν μάλλον δεν προσφέρεται καν για σχολιασμό, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία από το βράδυ της Παρασκευής, είναι πως το reality είχε αποχώρηση από το σπίτι, πριν καλά, καλά οι 16 συμμετέχοντες μπουν σε αυτό. Ο λόγος για την Παμπίνα Κοντέα εκ Κύπρου, η οποία βγήκε στο πρώτο Live, συγκίνησε την Άννα Βίσση με την ερμηνεία της και στη συνέχεια ανακοίνωσε στην παραγωγή (όχι on cam) πως δεν μπορεί να συμμετέχει στο παιχνίδι για ψυχολογικούς λόγους.

Έλα όμως που το έργο αυτό το είχαμε δει να παίζεται πριν χρόνια, όταν τα reality τέτοιου τύπου ανθούσαν στην ελληνική τηλεόραση; Η Ναταλία Γερμανού, μία εκ των κριτών του Star Academy, ανέφερε την επόμενη της αποχώρησης πως η Κοντέα είχε επιλεγεί πριν από 11 χρόνια για το Dream Show, που παρουσίαζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον Alpha. Και τότε ωστόσο, ξεκίνησε στις ακροάσεις – στις οποίες συμμετείχε η παρουσιάστρια – έγινε δεκτή στο παιχνίδι και επικαλέστηκε και πάλι ψυχολογικούς λόγους ώστε να μην συμμετέχει.

“Την Παμπίνα με την εξαιρετική φωνή ήταν η δεύτερη φορά που τη συναντούσα εγώ σε talent show. Τη συνάντησα πρώτη φορά, πάλι ούσα σε κριτική επιτροπή, στις οντισιόν του Dream Show πριν από 11 χρόνια” σημείωσε στην πρωινή εκπομπή του Epsilon η Ναταλία Γερμανού και πρόσθεσε: “Πάλι είχε περάσει από οντισιόν, πάλι την αποθεώσαμε, πάλι την περάσαμε και πάλι έφυγε λέγοντάς μας ότι ψυχολογικά δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Ζήσαμε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Ήταν ακριβώς η επανάληψη του ίδιου πράγματος”.

Έλα όμως που η Κύπρια τραγουδίστρια δεν πέρασε από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες μόνο ως διαγωνιζόμενη; Μια πρόχειρη αναζήτηση στο youtube θα αναδείξει μια σειρά από εμφανίσεις της σε θεματικές βραδιές της ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha, “Στην Υγειά Μας”. Εκεί μάλιστα, είχε την τύχη να τραγουδήσει μαζί με τον Κώστα Μακεδόνα, που τώρα είναι κριτής στο Rising Star.

H Παμπίνα Κοντέα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λάρνακα της Κύπρου. Όπως διαβάζουμε στο κυπριακό portal, sigmalive, η ενασχόληση της με την μουσική οφείλεται στον πατέρα της που την μύησε στην μουσική και πιο συγκεκριμένα στο τραγούδι ως τραγουδιστής κι ο ίδιος. Σε ανάρτηση από το 2015 μάλιστα, το κυπριακό μέσο την ανακηρύσσει “μεγάλο αστέρι” της κυπριακής μουσικής σκηνής, πλάι σε μια σειρά από καλλιτέχνες που έχουν ξεχωρίσει σε Κύπρο και Ελλάδα και τονίζει πως έχει συνεργαστεί με πολυ αξιολογους τραγουδιστές και συνθέτες όπως: οι Γιώργος Χατζηνάσιος, Θανάσης Πολυκανδριώτης, Γιωργος Κριμιζακης Μαίρη Λίντα, Κώστας Μακεδόνας, Μιχάλης Χατζηγιάννης κ.α.

Ωστόσο, εκείνο για το οποίο θα μείνει αναμφισβήτητα στην ιστορία, είναι πως αποτελεί την Julia Roberts των ελληνικών reality, όπου ως άλλη “νύφη που το έσκασε”, δηλώνει συμμετοχή, περνά στην τελική ομάδα των παικτών και τελικά αρνείται να συμμετέχει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα