Σταρόβας: Στα social media οι “τίποτες” αποκτούν λόγο

Σταρόβας: Στα social media οι “τίποτες” αποκτούν λόγο
Ο Δημήτρης Σταρόβας glomex

Ο Δημήτης Σταρόβας αναφέρθηκε και στους χώρους διασκέδασης, δηλώνοντας πως ένιωσε "σκουπίδι και ασήμαντος", όταν χρειάστηκε να παίξει στα "μπουζούκια".

Ο Δημήτρης Σταρόβας και ο Κώστας Σπυρόπουλος βρέθηκαν καλεσμένοι το βράδυ της Τρίτης (3/11) στην τηλεοπτική εκπομπή “Σημείο συνάντησης” της ΕΡΤ.

Οι δύο καλλιτέχνες μίλησαν για τα social media, με τον Δημήτρη Σταρόβα να αποκαλύπτει τι είναι αυτό που τον ενοχλεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Δεν είμαστε νοσταλγοί του παρελθόντος. Ακολουθούμε την τεχνολογία, όμως προκύπτει ένα σοβαρό θέμα με την κατάσταση που υπάρχει τώρα. Έχει λόγο ο καθένας φτιάχνοντας ένα κανάλι, προφίλ και δεν ξέρεις ποιος είναι. Το θέμα μου είναι ότι ενώ οφείλω να παρακολουθώ την εξέλιξη, υπάρχουν τύποι που μπορεί να έχουν μισό εκατομμύριο followers. Είναι οι “τίποτες” και έχουν λόγο. Επηρεάζεται ο κόσμος βλέποντας κάτι στον υπολογιστή ή στην τηλεόραση νομίζοντας ότι είναι πραγματικότητα”, είπε μεταξύ άλλων ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Ο Δημήτης Σταρόβας αναφέρθηκε επίσης στα μπουζούκια και τους χώρους διασκέδασης, τονίζοντας πως υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο θέατρο και στις μουσικές σκηνές.

“Δεν έχει καμία σχέση το θέατρο με τις μουσικές σκηνές. Οι μουσικές σκηνές με τις συνθήκες που υπάρχουν στην Ελλάδα, δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Υπάρχει μια κινητικότητα και ένα κοινό που τραβάει story στα ‘μπουζούκια’ και αν φύγει η ορχήστρα και συνεχίσει Dj δε θα το καταλάβουν. Νιώθεις σκουπίδι. Έχω πάει να παίξω μουσική και ένιωσα ασήμαντος”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα