Σταυρούλα Χρυσαειδή: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Survivor – “Θα μπορούσα να πω πολλά”

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Survivor – “Θα μπορούσα να πω πολλά”
Σταυρούλα Χρυσαειδή Instagram@stavroulachrysaeidi

Μία ανάρτηση γεμάτη νόημα έκανε η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, Σταυρούλα Χρυσαειδή, λίγες ώρες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο.

Την ώρα που οι εναπομείνακτες παίκτες του Survivor All Star εξαπολύουν πυρά κατά της Σταυρούλας Χρυσαειδή λόγω της έπαρσής της και της συμπεριφοράς της που, όπως υποστηρίζουν, άλλαζε μπροστά και πίσω από τις κάμερες, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε στα social media με μία ανάρτηση όλο νόημα.

Λίγα 24ωρα μετά την αποχώρησή της από το Survivor και την επιστροφή της στην Ελλάδα, η Σταυρούλα Χρυσαειδή έκανε την πρώτη της ανάρτηση αφιερωμένη στην πορεία της στο παιχνίδι, και ήταν μάλλον λακωνική, αφού άφησε ασχολίαστα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

Θα μπορούσα να πω πολλά…! Το μόνο που θα πω είμαι ευγνώμων που παρευρέθηκα στο #survivorallstar και ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλο τον κόσμο που πίστεψε σε μένα! Η ζωή είναι έξω… Ζήστε την..!”, έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της στο Instagram και δέχθηκε αμέτρητα σχόλια από όσους τη στήριζαν.

Σημειώνεται πως στο επεισόδιο της Κυριακής (02/07) σύσσωμη σχεδόν η πεντάδα των φιναλίστ ξέσπασε κατά της πρώην παίκτριας της μπλε ομάδας, κάνοντας λόγο για έπαρση από την πλευρά της.

“Πότε Σταυρούλα μάς κουβάλησες στην πλάτη σου; Γιατί έχεις τέτοια έπαρση και το θεωρείς αυτό; Το ότι είσαι πάρα πολύ καλή αγωνιστικά, ναι, αδιαμφησβήτητα αλλά για να βρισκόμαστε εμείς εδώ ίσως κάτι να έχουμε κάνει καλά! Ίσως αναρωτήθηκες αν αξίζουμε και βρισκόμαστε εδώ πέρα; Αναρωτήθηκες αν ο κόσμος θέλει να μας βλέπει εδώ; Κάποιοι παίκτες παραμένοντας 8, 9, 10 φορές; Έχεις, Σταυρούλα μου, τεράστια έπαρση και αυτό δεν θα σου βγει σε καλό”, είπε η Στέλλα Ανδρεάδου μιλώντας στην κάμερα του Survivor.

Στην συνέχεια η Στέλλα μίλησε και στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τον Νίκο Μπάρτζη για τη συμπεριφορά της Σταυρούλας. «Έχει αποδείξει και όλοι το γνωρίζουμε ότι η Σταυρούλα δεν τα πάει καλά με τις γυναίκες. Βγάζει μια ζήλια, βγάζει ένα κόμπλεξ και έχει αποδείξει ότι οι παρέες της είναι μόνο άνδρες. Εγώ πιστεύω ότι την πείραξε πιο πολύ πως παρέμεινα εγώ στο παιχνίδι και αποχώρησε αυτή πρώτη παρά όλα τα υπόλοιπα. Έχω ακούσει πολλά πράγματα που έχει πει πίσω από την πλάτη μου, με έχει χαρακτηρίσει και στην έξω ζωή και εδώ μέσα στο παιχνίδι και για αυτό είχα πει ότι δεν ταιριάζουμε πολύ. Γιατί έβλεπα πράγματα που δεν μου ταιριάζουν σαν χαρακτήρας, έβλεπα μια έπαρση, έβλεπα ότι κινούταν λίγο περίεργα οπότε δεν θα μπορούσα να κάνω ποτέ παρέα με αυτό το άτομο».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα