‘Στην Υγειά Μας’, τέλος

‘Στην Υγειά Μας’, τέλος
Mike Vasilakis

Η εκπομπή με παρουσιαστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο φαίνεται πως μένει χωρίς τηλεοπτική στέγη. Τι αναφέρει επίσημα το κανάλι της Κάτζας

Μια συνήθεια ετών για εκατομμύρια τηλεθεατών φαίνεται πως ρίχνει αυλαία στον Alpha. Η εκπομπή που έκανε πρεμιέρα στη ΝΕΤ το 2004 και στη συνέχεια πήρε μετεγγραφή για τον Alpha, φαίνεται πως οδηγείται σε ένα μεγαλοπρεπές φινάλε φέτος το καλοκαίρι. Οι υπεύθυνοι του σταθμού φαίνεται πως δεν είναι ευχαριστημένοι από την τηλεθέαση στο λεγόμενο “δυναμικό κοινό”, τις ηλικίες 15-44. Επιπλέον, όπως τονίζουν, οι καλεσμένοι πλέον ανακυκλώνονται από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Έτσι, η εκπομπή αναμένεται να ρίξει αυλαία στο τέλος του Ιουνίου και δεν θα την ξαναδούμε, τουλάχιστον από τη συχνότητα του Alpha. Η παραγωγή της εκπομπής γίνεται από την ομάδα του παρουσιαστή – ηθοποιού, με τον Σπύρο Παπαδόπουλο να έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει το φορμάτ σε άλλη συχνότητα. Για την ώρα ωστόσο δεν υπάρχει κάτι σίγουρο για ένα τέτοιο ενδεχόμενο και το “Στην Υγειά Μας” βρίσκεται στον αέρα.

Επίσημα, από το γραφείο Τύπου του Alpha αναφέρουν πως τίποτα δεν είναι επίσημο και πως κάθε απόφαση θα ληφθεί με το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, ωστόσο καλά επιβεβαιωμένες πληροφορίες θεωρούν το διαζύγιο βέβαιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα