Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί την Κυριακή 3/7

Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί την Κυριακή 3/7
Ο Γιώργος Λιανός στο Survivor facebook Survivor Greece

Δύο οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, μία όμως η εναπομείνασα θέση για τον τελικό του Survivor. Ποιος εγκαταλείπει απόψε τον Άγιο Δομίνικο;

Ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Κυριακής (03/07) στο Survivor, καθώς ένας παίκτης θα κληθεί να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του.

Στο επεισόδιο της Κυριακής (03/07), οι φιναλίστ θα δώσουν τα πάντα για το τελευταίο έπαθλο και την τελευταία τους μεγάλη εμπειρία. Η δεύτερη αποχώρηση έρχεται, αλλά μέχρι τότε οι παίκτες θα κάνουν ένα διάλειμμα για να χαλαρώσουν από τα αγωνίσματα ασυλίας και τα συμβούλια.

Υπενθυμίζεται ότι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Σταυρούλα και ο Στάθης.

«Έφτασε η ώρα, λοιπόν, να δοθεί και το τελευταίο έπαθλο της χρονιάς. Ένα έπαθλο το οποίο σίγουρα θα σας αρέσει», ακούγεται να λέει ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες. «Θα πάτε στο Santo Dominico. Δεν γίνεται να φύγετε από το νησί χωρίς να έχετε γνωρίσει την πρωτεύουσα».

Οι παίκτες στο άκουσμα της ανακοίνωσης του Γιώργου Λιανού μένουν άφωνοι, ενώ κάποιοι δεν καταφέρνουν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους. Το νέο επεισόδιο του Survivor 2022 φαίνεται πως έρχεται με πολλές εκπλήξεις και η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό ξεκινά.

Survivor: Δείτε το trailer της Κυριακής (03/07)

Survivor: Ποιος αποχωρεί λίγο πριν τον μεγάλο τελικό;

Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί την Κυριακή (03/07)

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, στο επεισόδιο της Κυριακής (03/07) αναμένεται να αποχωρήσει η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Αν αυτό επιβεβαιωθεί, πρόκειται για μια μεγάλη έκπληξη, καθώς η νεαρή θεωρείται μία από τις πιο δημοφιλείς παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version