Survivor 3: Οι πρώτες κόντρες, ο σοβαρός τραυματισμός και οι υποψήφιοι για αποχώρηση

Survivor 3: Οι πρώτες κόντρες, ο σοβαρός τραυματισμός και οι υποψήφιοι για αποχώρηση

Στο αγώνισμα της Κυριακής, η τουρκική ομάδα επικράτησε έναντι της ελληνικής με 10 - 8, εξασφαλίζοντας έτσι την παραμονή όλων των Τούρκων παικτών.

Κάθε τι καινούργιο χρειάζεται τον χρόνο του. Ωστόσο, το Survivor Ελλάδα – Τουρκία δεν χρειάστηκε πολύ, αφού ήδη από τη δεύτερη μέρα προβολής του, το βράδυ της Κυριακής, βρήκε τη “φόρμα” του και μπήκε σε μια σειρά. Το τηλεοπτικό κοινό έχει ήδη αρχίσει να μαθαίνει τα ονόματα των παικτών, να ξεχωρίζουν τις συμπάθειές τους και να μπαίνουν στο κλίμα του, διαφορετικού για φέτος, ελληνοτουρκικού Survivor.

Έτσι, και οι ίδιοι οι παίκτες του δύο ομάδων, ξεκίνησαν να ξεχωρίζουν τους δυνατούς παίκτες που αποτελούν τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές τους, αλλά και τα άτομα με τα οποία δεν πρόκειται να τα πάνε και τόσο καλά μέσα στο παιχνίδι. Παράλληλα, έζησαν τις δυσκολίες των σκληρών αγωνισμάτων, κατάλαβαν το τι τους περιμένει. Στο αγώνισμα της Κυριακής, η τουρκική ομάδα επικράτησε έναντι της ελληνικής με 10 – 8, εξασφαλίζοντας έτσι την παραμονή όλων των Τούρκων παικτών.

Ξεκίνησαν και οι πρώτες κόντρες μεταξύ των παικτών και, συγκεκριμένα, μεταξύ της ελληνικής και της τουρκικής ομάδας. Μόλις τη δεύτερη μέρα οι Τουρκάλες έβαλαν στο στόχαστρο μια Ελληνίδα και, συγκεκριμένα, την Αφροδίτη Σκαφιδά, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αν είχανε πάει αυτές στους Ολυμπιακούς, θα τα είχαν δώσει όλα στο στίβο μάχης, αλλά παρόλα αυτά είναι δυνατή κι έχει δυνατά χέρια. “Να την προσέχουμε”, σχολίασαν.

Και ενώ οι Τούρκοι σχολίαζαν το ότι οι γυναίκες της ελληνικής ομάδας είναι πιο δυνατές από τους άνδρες της, αντιστοίχως, οι Έλληνες έκαναν τα δικά τους σχόλια για τους αντιπάλους. Θεώρησαν τους Τούρκους ιδιαίτερα προκλητικούς κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, ενώ έκαναν λόγο για ειρωνείες από την πλευρά τους. Κι αυτό είναι μόνο η αρχή, αφού οι δύο ομάδες έχουν μπροστά τους πολλά αγωνίσματα και πολλούς μήνες ακόμη.

Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη σχολίασε χαρακτηριστικά: “Παιδιά, μου φάνηκε ή μήπως αυτή με το κίτρινο μας κοίταζε και γέλαγε ειρωνικά; Γιατί εγώ τσαντίστηκα λίγο. Ήμουν έτοιμη να την πάρω. Γενικά, ένα-δύο άτομα ήταν πολύ προκλητικά”. “Αρκετοί κοίταζαν και γέλαγαν. Ήταν προκλητικοί πολύ. Ο Ατακάν που με διάλεξε εμένα ήταν πολύ ειρωνικός. Εντάξει, του βγήκε κιόλας, με κέρδισε γιατί το έχασα στο στόχο”, πρόσθεσαν οι συμπαίκτες της.

Έπειτα, στο συμβούλιο του νησιού, όπου κλήθηκε η ελληνική ομάδα να ψηφίσει τρεις υποψήφιους για αποχώρηση, εφόσον έχασε την ασυλία, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε κάτι δυσάρεστο. Ο παίκτης Δημήτρης Μαργαρίτης που είχε τραυματιστεί την πρώτη μέρα αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα, καθώς ο τραυματισμός του ήταν πιο σοβαρός απ’ ό,τι νόμιζαν. “Η διάγνωση των γιατρών, τον υποχρεώνει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Δεν μπορώ να πω περισσότερα”, είπε ο Σάκης.

Οι τρεις πρώτοι υποψήφιου για αποχώρηση του Survivor 3 ήταν η Ιουλιέτα, που ψηφίστηκε από τους παίκτες, ο Σπύρος, που ψηφίστκε από τον Τόνυ και η Ντέμη, που επιλέχθηκε από τη Ρία. Οι Τόνυ και Ρία είχαν ατομικές ασυλίες, που στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης θα χωρίζονται σε ανδρών και γυναικών. Αναμένεται η πρώτη αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο για φέτος. Κάποιος/α δεν θα απολαύσει το ταξίδι του όσο θα ήθελε…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα