Survivor 4: Άγριος καβγάς Μαριάνθης και Νικολέτας – Σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια

Survivor 4: Άγριος καβγάς Μαριάνθης και Νικολέτας – Σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια
Η Μαριάνθη στο "Survivor 4" Glomex

Έξαλλη έγινε η Μαριάνθη με τη συμπεριφορά της Νικολέτας λίγο πριν τον αγώνα του "Survivor 4". Φωνές, ουρλιαχτά και χαρακτηρισμοί ανάμεσα στις παίκτριες.

Άγριος καβγάς ξέσπασε στο “Survivor 4” το βράδυ της Τετάρτης (31/03) λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος με έπαθλο επικοινωνία, που επρόκειτο να παίξουν οι δύο ομάδες.

Ενώ οι παίκτες προετοιμάζονταν για τον αγώνα και προσπαθούσαν να βρουν τα ματσαρίσματα, ακούστηκαν φωνές και ουρλιαχτά από την πλευρά των Κόκκινων, με τη Μαριάνθη Κάσδαγλη και τη Νικολέτα Μαυρίδη να έχουν ξεκινήσει ένα μεγάλο τσακωμό δίχως προηγούμενο.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι η Νικολέτα σχολίασε τον τρόπο που η Μαριάνθη μιλά μπροστά στις κάμερες, με τη δεύτερη να έχει γίνει έξαλλη και να ωρύεται γεμάτη αγανάκτηση.

“Καθόμουν μόνη μου και ξεκίνησε να χαρακτηρίζει το πώς μιλάω. Ναι κομπλάρω μπροστά στις κάμερες, γιατί είναι η πρώτη φορά που βγαίνω. Γραμμένη σε έχω και σένα και όλους σας. Και δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Είμαι περήφανη για αυτό που είμαι”, δήλωσε η Μαριάνθη.

Από την άλλη πλευρά η Νικολέτα απαντούσε ειρωνικά στην Μαριάνθη που είχε κοκκινήσει από τα νεύρα της, αναφέροντας άλλοτε με ύφος ότι “είναι ντόμπρα η κοπέλα” και άλλοτε απαντώντας “ηρέμησε κουκλίτσα μου”, κάνοντας την συμπαίκτριά της να θυμώνει ακόμη περισσότερο.

Στη μέση μπήκε ο Τριαντάφυλλος για να χωρίσει τις δύο παίκτριες και προσπάθησε να ηρεμήσει τη Μαριάνθη. Στο πλευρό της παίκτριας βρέθηκαν και οι Μπλε, οι οποίοι έκατσαν μαζί της για να την ακούσουν και να τη στηρίξουν, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να σχολιάζει αρνητικά το γεγονός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα