Survivor 4: Βαρύ το κλίμα στο συμβούλιο – Ποιος αποχώρησε

Survivor 4: Βαρύ το κλίμα στο συμβούλιο – Ποιος αποχώρησε
Survivor 4 Glomex

Ο Δημήτρης Μακρόπουλος, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Κρις Σταμούλης ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση στο "Survivor 4". Ποιος έφυγε. Η ποινή του Λιανού στη μπλε ομάδα.

Ιδιαίτερα βαρύ ήταν το κλίμα στο συμβούλιο του “Survivor 4” την Τετάρτη (10/2), αρχικά λόγω της ποινής που έλαβαν από την παραγωγή οι Μπλε μετά την παραβίαση των κανονισμών από τους Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη και, έπειτα, από την αποχώρηση ενός μέλους της ομάδας τους.

Υπενθυμίζεται, ότι οι Παππάς και Σταμούλης παραβίασαν τους κανόνες ασφαλείας και έτσι η ομάδα τους θα λάβει 20% λιγότερες προμήθειες (10% για τον καθένα), ενώ στα επόμενα δύο αγωνίσματα με έπαθλο φαγητού αν κερδίσουν δεν θα φάνε οι συγκεκριμένοι παίκτες.

Μετά την παραπάνω ανακοίνωση εκ μέρους της παραγωγής, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τον παίκτη που αποχωρεί από το “Survivor 4”. Υποψήφιοι ήταν ο Δημήτρης Μακρόπουλος, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Κρις Σταμούλης, ωστόσο, το κοινό αποφάσισε πως ο Δημήτρης θα πρέπει να φύγει.

Ο εν λόγω παίκτης, που αποτελούσε νέα προσθήκη στη μπλε ομάδα και στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων πρόσφατα, λόγω της αγαπημένης του συνήθειας να φωνάζει τη φράση “Δεν Μπορεί” από τον πάγκο του σε κάθε αγώνισμα, κάτι που σχολίασε μέχρι και η Ναταλία Γερμανού.

Ο ίδιος αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του συγκινημένος, ενώ δήλωσε πως θα ήθελε να μείνει περισσότερο στο παιχνίδι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα