Survivor 4: Άναψαν τα αίματα στους Μπλε – Παραλίγο να πέσει ξύλο

Survivor 4: Άναψαν τα αίματα στους Μπλε – Παραλίγο να πέσει ξύλο

Ξέφυγαν τα πράγματα στην μπλε ομάδα. Κόντεψαν να έρθουν στα χέρια Σάκης με Τζέιμς και Μπάρτζη. "Ντροπή σας" φώναζε κλαίγοντας η Μαριαλένα.

Άνω-κάτω η μπλε ομάδα του Survivor 4, με τους Τζέιμς Καφετζή και Νίκο Μπάρτζη να ανοίγουν εσωτερικό… μέτωπο με μερίδα των συμπαικτών τους, όπως η Μαριαλένα και ο Πάνος Καλίδης, που μέχρι πρότινος διατηρούσαν πολύ καλές σχέσεις, με το παρεάκι τους ωστόσο να “σπάει” απότομα.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος, παρά τη νίκη τους, τα πράγματα ξέφυγαν στους Μπλε όταν επανήλθε η συζήτηση σχετικά με τις επαφές που είχαν πριν από το παιχνίδι η Μαριαλένα με τον Σάκη Κατσούλη και τον Πάνο Καλίδη. Οι τόνοι δεν άργησαν να ανέβουν, με την αντιπαράθεση μεταξύ Μαριαλένας και Τζέιμς-Μπάρτζη να κορυφώνεται.

Ωστόσο, μετά από αναφορά στο πρόσωπο του Σάκη Κατσούλη, ο τελευταίος επενέβη, όντας έξω φρενών και πλησιάζοντας απειλητικά προς τους δύο παίκτες. “Το όνομά μου μην το ξαναναφέρετε. Τέλος! Όταν θα αναφέρεις το όνομά μου θα μιλάς μπροστά μου! Τέλος!”, φώναζε ο Σάκης στους Τζέιμς και Νίκο. Ο τελευταίος μάλιστα εκνευρίστηκε και οι δύο ήρθαν πολύ κοντά, με τους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν ώστε να μην έρθουν στα χέρια. Την ίδια ώρα, η Μαριαλένα φώναζε κλαίγοντας, απευθυνόμενη στους Τζέιμς Καφετζή και Νίκο Μπάρτζη: “Ντροπή σας. Αυτό που κάνετε δεν σας τιμά”.

Δείτε το έντονο περιστατικό:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα