Survivor 4: “Έσπασε” το παρεάκι του Τζέιμς – Ανεπανόρθωτη ρήξη στους Μπλε

Survivor 4: “Έσπασε” το παρεάκι του Τζέιμς – Ανεπανόρθωτη ρήξη στους Μπλε
Survivor 4 Glomex

Άγριος καβγάς Μαριαλένας και Καλλίδη εναντίον Τζέιμς και Νίκου στο "Survivor 4". Η αφορμή και τα λόγια της παίκτριας, ότι δεν θα είναι ποτέ ξανά καλά μαζί τους.

Μεγάλη ρήξη σημειώθηκε στην ομάδα των Μπλε του “Survivor 4” το βράδυ της Τετάρτης (03/3), στον απόηχο του τελευταίου συμβουλίου του νησιού μέσα από το οποίο αναδείχθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση ο Πάνος Καλλίδης, μαζί με τους Κρις Σταμούλη και Αλέξη Παππά. Υπενθυμίζεται ότι τον γνωστό τραγουδιστή υπέδειξε ως υποψήφιο ο Τζέιμς.

Οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας “τρόλαραν” τον Τζέιμς, τραγουδώντας “Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες”, ενώ στην καλύβα των Μπλε σημειώθηκαν πολλές εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες της υπο-ομάδας, με τη Μαριαλένα και τον Πάνο να τα βάζουν με τον Τζέιμς και τον Νίκο.

Αφορμή ήταν μια κουβέντα του Νίκου, ότι η Μαριαλένα γνώριζε από πριν τον Πάνο Καλλίδη, υπονοώντας ότι κάνει “κόμμα” εναντίον του Τζέιμς. Η ίδια αρνήθηκε ότι ήξερε τον τραγουδιστή πριν μπει στο παιχνίδι. “Δεν τον γνώριζα πριν. Η γυναίκα του Πάνου βάφει τον Γιώργο το αγόρι μου, αυτό έχω πει. Τον Πάνο, πρώτη φορά του είπα “γεια” στο παιχνίδι”, δήλωσε η Μαριαλένα για τη σχέση της με τον Πάνο Καλλίδη.

Μετά την αντιπαράθεσή τους, η Μαριαλένα εξέφρασε για πρώτη φορά τα παράπονά της για τους συμπαίκτες της στην κάμερα του “Survivor 4”, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Δεν θα μπορέσω ποτέ ξανά να είμαι καλά με τον Τζέιμς και τον Νίκο. Με έχουν πληγώσει. Με έστησαν στον τοίχο δύο άτομα που είχα εκεί πάνω στην καρδιά μου και στο μυαλό μου. Έπεσαν κατακόρυφα στα μάτια μου. Αυτοί οι δύο για μένα πλέον είναι εκεί κάτω και αυτό δεν αλλάζει”.

Παράλληλα, ο Πάνος Καλλίδης δήλωσε απογοητευμένος με τους παίκτες που ήταν κοντά τόσο καιρό, λέγοντας: “Το παρεάκι με τον Τζέιμς, την Άννα Μαρία και τον Μπάρτζη, δυστυχώς σήμερα κλονίστηκε”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα