Survivor 4: Αποχώρηση – έκπληξη λίγο πριν την Ένωση των ομάδων

Survivor 4: Αποχώρηση – έκπληξη λίγο πριν την Ένωση των ομάδων
Η Μπλε ομάδα του Survivor 4 glomex

Η απόλυτη ανατροπή στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 4. Μεγάλη ένταση ανάμεσα στους παίκτες και μια αποχώρηση - "βόμβα" λίγο πριν την Ένωση των ομάδων.

Ένα γεμάτο εκπλήξεις επεισόδιο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης 24/3 στο Survivor 4. Μετά από την… επανάσταση πέντε παικτών της Μπλε ομάδας, οι οποίοι αρνήθηκαν να αγωνιστούν σε ένδειξη συμπαράστασης προς τη Χριστίνα Κεφαλά, την τρίτη δηλαδή υποψήφια προς αποχώρηση μετά από υπόδειξη του Νίκου Μπάρτζη, οι Μπλε επικράτησαν των Κόκκινων και κέρδισαν το έπαθλο φαγητού, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα.

Να θυμίσουμε ότι στο επεισόδιο της Δευτέρας και μετά την ήττα των Μπλε στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση ήταν η Άννα-Μαρία. Ακόμα νικητής στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας αναδείχτηκε ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος αφενός θα έχει ασυλία για αυτή την εβδομάδα και αφετέρου θα ήταν αυτός που θα έπρεπε να αναδείξει έναν ακόμη υποψήφιο προς αποχώρηση.

Στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο του νησιού οι Μπλε ανέδειξαν ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Τζέιμς Καφετζή, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης όρισε ως τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση την Χριστίνα. Έτσι λοιπόν Άννα-Μαρία, Τζέιμς και Χριστίνα ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Στο αποψινό επεισόδιοΤα παρατράγουδα άρχισαν λίγο μετά το Συμβούλιο, στην παραλία των Μπλε, όπου οι τόνοι υψώθηκαν.

“Άκουσα σήμερα στο παιχνίδι ότι ζαλίζεται και δεν μπορεί χωρίς το κολάρο, έκρινα ότι οι συνθήκες εδώ πέρα δεν είναι σωστές για να επανέλθει κάποιος. Την έχω ξανακούσει την κοπέλα πάλι που λέει ότι θέλει μαξιλάρι. Έχει πει κιόλας η ίδια μπροστά στην καλύβα ότι δεν είναι”, είπε ο Νίκος Μπάρτζης.

Η Ελευθερία Ελευθερίου και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη εξέφρασαν τις δικές τους απόψεις. Το ίδιο και ο Αλέξης Παππάς. “Αισθάνθηκα άσχημα στο Συμβούλιο γιατί η Χριστίνα έβγαινε και έλεγε ότι εγώ ήθελα να την χτυπήσω. Είναι δυνατόν να ήθελα να την χτυπήσω;”, πρόσθεσε ο Νίκος.

Λίγο πριν το αγώνισμα, ο Σάκης Κατσούλης έκανε την αρχή, λέγοντας πως “μόνο και μόνο προς συμπαράσταση προς την Χριστίνα θεωρούμε πολύ ανήθικο και άτιμο αυτό που έγινε και μετά από συζήτηση που έγινε, κανείς δεν έχει ψυχολογία να αγωνιστεί”, ενώ ακολούθησαν και άλλοι παίκτες, όπως η Μαριαλένα, η Ελευθερία και ο Αλέξης.

Από την Κόκκινη ομάδα υπήρξε μεγάλη αντίδραση. Για “θέατρο, μαριονέτες και χειραγωγία από τον Παππά”, έκανε λόγο ο Ηλίας Μπόγδανος, υποστηρίζοντας την υποομάδα των Άννα Μαρία, James και Νίκου. Επίσης, οι Κόκκινοι αρνήθηκαν να αξιοποιήσουν τα φάουλ που κέρδισαν, τονίζοντας πως θα παίξουν με fair play, απέναντι στους τρεις αντιπάλους τους.

Τελικά, αν και με αριθμητικό μειονέκτημα, οι Μπλε κέρδισαν στο αγώνισμα και ήταν εκείνοι που απόλαυσαν το έπαθλο φαγητού, το οποίο οι πέντε… αποστάτες αρνήθηκαν να δεχτούν, μιας και δεν αγωνίστηκαν.

Στο Συμβούλιο του νησιού, οι εντάσεις συνεχίστηκαν, ενώ ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε στους παίκτες πως το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του πάρτι της Ένωσης θα αναλάβει ο δημοφιλής τραγουδιστής Jason Derulo, ο οποίος θα ψυχαγωγήσει τις ομάδες της Ελλάδας, της Ρουμανίας και της Τουρκίας

Στο τέλος του επεισοδίου ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η παίκτρια που έλαβε τις λιγότερες ψήφους ήταν η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία εγκατέλειψε τον Άγιο Δομίνικο μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα