Survivor 4: Το ξέσπασμα της Χριστίνας Κεφαλά – “Δεν σου επιτρέπω, είσαι απαράδεκτος”

Survivor 4: Το ξέσπασμα της Χριστίνας Κεφαλά – “Δεν σου επιτρέπω, είσαι απαράδεκτος”

Μεγάλη ένταση στους μπλε μετά την απόφαση του Νίκου Μπάρτζη να υποδείξει τη Χρίστινα Κεφαλά ως τρίτη υποψήφια για αποχώρηση, προκαλώντας την "έκρηξή" της. "Με κάνει να αισθάνομαι σκουπίδι".

Στην μπλε ομάδα μεταφέρθηκε η ένταση στο Survivor της Τρίτης, με τους δύο πόλους των μπλε μεταξύ Τζέιμς-Νίκου και Άννας-Μαρίας και των υπόλοιπων παικτών να επιδίδονται σε σκληρή αντιπαράθεση στο συμβούλιο του νησιού με αφορμή την τρίτη υποψηφιότητα.

Ο Νίκος Μπάρτζης, που είχε την ατομική ασυλία, κλήθηκε να υποδείξει τον τρίτο υποψήφιο, επιλέγοντας τη Χριστίνα Κεφαλά (Τζέιμς-Άννα-Μαρία οι άλλοι δύο), η οποία το τελευταίο διάστημα φορά κολάρο και δεν αγωνίζεται μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της προηγούμενης εβδομάδας.

Αυτή η απόφαση έφερε την αντίδραση πολλών συμπαικτών του, αλλά και το ξέσπασμα της Χριστίνας, η οποία τον κατηγόρησε για κίνηση στρατηγικής, καθώς και για δική του ευθύνη στον τραυματισμό της, λέγοντας πως το χτύπημα προήλθε “από δική του αμέλεια”.

Η Χριστίνα Κεφαλά έβαλε τα κλάματα και άρχισε να του φωνάζει: “Δεν σου επιτρέπω. Είσαι απαράδεκτος”, εν μέσω χειροκροτημάτων μερίδας των μπλε αλλά και των κόκκινων, με τον ίδιο να λέει εν συνεχεία πως “με κάνει να αισθάνομαι απάνθρωπος. Σκουπίδι”.

Μετά από αυτό το περιστατικό, η παίκτρια των μπλε πήρε και πάλι τον λόγο, τονίζοντας πως το κριτήριο της υγείας της στην απόφαση του Νίκου για να την υποδείξει δεν παίζει κανένα ρόλο, καθώς “εγώ θέλω να παραμείνω στο παιχνίδι και μπορώ να σταθώ στα πόδια μου”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα