Survivor 4 – Ασημακόπουλος: Μίλησε για πρώτη φορά για τον θάνατο του αδερφού του

Survivor 4 – Ασημακόπουλος: Μίλησε για πρώτη φορά για τον θάνατο του αδερφού του
Ο Γιώργος Ασημακόπουλος στο Survivor 4 Glomex

Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιώργος Ασημακόπουλος στο "Survivor 4", προκαλώντας ρίγη συγκίνησης. Αναφέρθηκε στους γονείς του και την απώλεια του αδερφού του, όταν ήταν σε μικρή ηλικία.

Έχασε το έπαθλο επικοινωνίας η Κόκκινη ομάδα του “Survivor 4” τη Μεγάλη Τετάρτη (29/04), με αποτέλεσμα οι παίκτες να στεναχωρηθούν πάρα πολύ που δεν θα άκουγαν ηχητικά μηνύματα και ευχές για το Πάσχα από την οικογένειά τους.

Η ήττα στοίχισε πολύ στον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος “λύγισε” μιλώντας για το πόσο πολύ ήθελε να ακούσει τη φωνή των γονιών του και των δικών του ανθρώπων, τους οποίους έχει να ακούσει σχεδόν πέντε μήνες.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ξέσπασε σε κλάματα και αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά για την μεγάλη απώλεια που είχαν στην οικογένειά του, όταν πέθανε ο αδερφός του ενώ ο ίδιος ήταν σε μικρή ηλικία.

Εγώ έχω χάσει ένα από τα αδέρφια μου. Είναι κάτι που μου έχει στοιχίσει στην παιδική μου ηλικία για αυτό θέλω να κάνω συνέχεια τους γονείς μου περήφανους. Δε θέλω να τους αποδείξω κάτι, ξέρω ότι αξίζω, απλά δε θέλω να τους στεναχωρώ, δε θέλω να τους κάνω να νιώθουν άσχημα για μένα. Δεν ανέβαινα σε μηχανάκι για να μη χτυπήσω, να μην προκαλέσω κάποιο ατύχημα, ήμουν πάντα στο αυτοκίνητο, έκανα τον σταυρό μου, έβαζα ζώνη και σκεφτόμουν μην πάθω κάτι και τους στεναχωρήσω. Είναι συναισθήματα πολύ περίεργα. Πραγματικά το λέω στον κόσμο, αγαπάτε τους γονείς σας γιατί δε ξέρετε πότε και για πόσο θα τους έχετε, και τα αδέρφια σας. Να σκεφτόσαστε μόνο τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Να μην τους στεναχωρείτε. Νιώθω ευγνώμων που έχω αυτή την οικογένεια”, είπε ο παίκτης του “Survivor 4” προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στους τηλεθεατές.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα