Survivor 4: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor 4: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Survivor 4 Facebook / @Survivor Greece

Ποια ομάδα κέρδισε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας στο "Survivor 4". Όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

Άλλο ένα συγκλονιστικό αγώνισμα παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του “Survivor 4” το βράδυ της Τρίτης του Πάσχα (04/5), με τους παίκτες των δύο ομάδων να “ρίχνονται” στη μάχη, διεκδικώντας την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Την πρώτη ασυλία κέρδισαν οι Κόκκινοι, οι οποίοι παραβρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού στις αρχές της εβδομάδας ως απλοί παρατηρητές. Αντιθέτως, οι Μπλε αναγκάστηκαν να ψηφίσουν έναν από τους συμπαίκτες τους. Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση βγήκε μέσα από την κάλπη ο Τζέιμς Καφετζής.

Στο αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία νικητές βγήκαν ξανά οι Κόκκινοι, με την ψυχολογία των Μπλε να πέφτει στα “τάρταρα”. Οι Κόκκινοι κέρδισαν με το εντυπωσιακό σκορ 10 – 2, ενώ, αξίζει να σημειωθεί, πως ο Τριαντάφυλλος κατάφερε να επικρατήσει έναντι του Τζέιμς και να φέρει πόντο.

Η ήττα των Μπλε έφερε γκρίνια και εκνευρισμό στην ομάδα, με τους τόνους ανάμεσα στους παίκτες να ανεβαίνουν λίγο μετά τη λήξη του αγώνα. Μάλιστα, ο Νίκος Μπάρτζης πήρε τον λόγο, αναφέροντας ότι αισθάνεται να μην υπάρχει δέσιμο και χημεία στους Μπλε, κάτι που οδηγεί στο να χάνουν. “Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας στην παραλία ή με ποιον μιλάει και ποιον κάνει παρέα. Με νοιάζει στον αγώνα”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στο συμβούλιο του νησιού, οι Μπλε αναγκάστηκαν να ψηφίσουν για δεύτερη συνεχόμενη βραδιά έναν από τους συμπαίκτες τους, ενώ βρίσκεται ακόμη σε ισχύ ο κανονισμός των 2 γυναικών, οι οποίες δεν μπορούν προς το παρόν να ψηφιστούν.

Η κάλπη “έδειξε” ως δεύτερο υποψήφιο τον Νίκο Μπάρτζη, ενώ ο Γιώργος Κορόμι, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε τον Παύλο Γαλακτερό ως τον τρίτο υποψήφιο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα