Survivor 4: Γιατί χώρισε η Μαριαλένα με τον Σάκη – Το παρασκήνιο και η ανάμειξη της Χριστίνας Κεφαλά

Survivor 4: Γιατί χώρισε η Μαριαλένα με τον Σάκη – Το παρασκήνιο και η ανάμειξη της Χριστίνας Κεφαλά

Η εξομολόγησή της Μαριαλένας για τη σχέση και τον χωρισμό με τον Σάκη. Τι σχέση έχει η Χριστίνα Κεφαλά.

Σε εύθραστη ψυχολογική κατάσταση ήταν η Μαριαλένα στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Παρακολουθήσαμε τον τσακωμό της με τον Σάκη, ο οποίος προέκυψε έπειτα από τον πανηγυρισμό του παίκτη για τη νίκη της ομάδας του, ενώ ακόμα η παίκτρια αναφέρθηκε στον χωρισμό τους, έπειτα από δύο χρόνια σχέσης, και την ανάμειξη που είχε σε αυτόν η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, η Χριστίνα. Μπορεί η Μαριαλένα να βρίσκεται σε σχέση με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη, ωστόσο πολλοί πιστεύουν ότι τα βρήκε ξανά με τον Σάκη.

Η Μαριαλένα μιλώντας με τους παίκτες της Κόκκινης ομάδας είπε τα εξής: “Όταν χώρισα με τον Σάκη, τραβιόταν με τη Χριστίνα Κεφαλά. Εγώ του είχα κάνει σκηνικά όταν είχε μπει στο σπίτι μας. Πηγαίναμε για γάμο, ήμασταν οικογένεια για δύο χρόνια, Πάσχα, Χριστούγεννα μαζί. Είχε κάνει η Χριστίνα ένα giveaway με νύχια στο Instagram και ο κύριος τη φωτογράφισε στην πολυθρόνα μου. Και του στέλνω μήνυμα και του λέω ότι: “αύριο έρχομαι να πάρω όλα μου τα πράγματα από το σπίτι και πες στην κοπέλα σου ότι δεν θα έχει πια πολυθρόνα να ποζάρει”, αποκάλυψε η 25χρονη γυμνάστρια.

Η Μαριαλένα, στο ωραίο κλίμα που βρισκόταν, είπε να βγάλει τα άπλυτά μας στη φόρα. Είμαι μια χαρά. Ξέρουμε την ίδια ιστορία, ευτυχώς. Οκέι ναι ισχύει, έχει γίνει. Περασμένα, ξεχασμένα, πάμε παρακάτω”, σχολίασε στη συνέχεια ο Σάκης.

Σημειώνεται ότι την ώρα που προβλήθηκε το επεισόδιο του Survivor η Χριστίνα από τη μεριά της ανέβασε ένα insta story – το οποίο έπειτα από λίγη ώρα διέγραψε- όπου ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε πως η πολυθρόνα άνηκε στη Μαριαλένα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα