Survivor 4: Απίστευτος καυγάς μεταξύ Αλέξη και Κώστα για τον “καλύτερο του νησιού” Τριαντάφυλλο

Survivor 4: Απίστευτος καυγάς μεταξύ Αλέξη και Κώστα για τον “καλύτερο του νησιού” Τριαντάφυλλο

Με έναν μεγάλο καυγά ολοκληρώθηκε το αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία - Ο Κώστας Παπαδόπουλος "πιάστηκε" από μια ατάκα του Αλέξη Παππά και επιτέθηκε στον Τριαντάφυλλο.

Νικήτρια στο αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλίας της εβδομάδας αναδείχτηκε η κόκκινη ομάδα του Survivor 4, γεγονός που όπως φάνηκε κακοφάνηκε στον Κώστα Παπαδόπουλο. Στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγωνίσματος, ο παίκτης των μπλε επιτέθηκε στον Τριαντάφυλλο και τον χαρακτήρισε ως τον “καλύτερο του νησιού” καθώς θα απολαύσει μαζί με τους συμπαίκτες του το έπαθλο του φαγητού, χωρίς να έχει… ιδρώσει. Τα σχόλια αυτά εξόργισαν τόσο τον Αλέξη Παππά όσο και τον Τριαντάφυλλο, οι οποίοι άρχισαν να φωνάζουν, με τον Γιώργο Λιανό να τους διακόπτει για να λήξει τον καυγά.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Ο τραγουδιστής ενημερώθηκε από τους γιατρούς ότι θα πρέπει να παραμείνει στον πάγκο, κάτι που έδωσε αφορμή για νέα σχόλια και ατάκες από την αντίπαλη ομάδα. Οι μπλε και οι κόκκινοι έδωσαν τα δυνατά τους στο αγώνισμα, με τους δεύτερους να σημειώνουν μεγάλη νίκη με σκορ 10-5.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος, οι ατάκες του Κώστα Παπαδόπουλου… φούντωσαν τον Τριαντάφυλλο. Με αφορμή την ατάκα του Αλέξη Παππά ότι με τη νίκη τους οι κόκκινοι έδειξαν ότι είναι οι «καλύτεροι του νησιού», ο Παπαδόπουλος είπε: «Θέλω να πω για έναν συγκεκριμένα. Ο Τριαντάφυλλος είναι ο καλύτερος του νησιού. Δεν έπαιξε, δεν ίδρωσε και θα φάει κιόλας, συγχαρητήρια. Εγώ είμαι εδώ και αγωνίζομαι, αυτός δεν αγωνίζεται και τρώει κιόλας. Τον είδα πώς πανηγύριζε» είπε και τα αίματα άναψαν με τον Αλέξη Παππά να υπερασπίζεται τον Τριαντάφυλλο. Ο ίδιος ο “Ντάφυ Τσαν” έγινε έξαλλος με όσα άκουσε και απάντησε επί προσωπικού στον Κώστα: «Χθες που χάσαμε στην ασυλία, είπα στην ομάδα μου να με ψηφίσει. Είναι χάλια το πόδι μου και είμαι προτεινόμενος και θα φύγω. Τι άλλο θες; Να φύγω από σήμερα; Να μη φάω; Έλα να φας το φαγητό μου. Ανήκω στην κόκκινη ομάδα και είμαι ο πιο παλιός. Το πόδι μου το είδε γιατρός» είπε.

Το επεισόδιο έληξε με παρέμβαση του Γιώργου Λιανού:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα