Survivor 4: Εντάσεις στο συμβούλιο – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor 4: Εντάσεις στο συμβούλιο – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ποια ομάδα κέρδισε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας του "Survivor 4". Εντάσεις για τους πανηγυρισμούς των Μπλε και των Κόκκινων. Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Η ομάδα των Κόκκινων ήταν εκείνη που κέρδισε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας στο “Survivor 4” το βράδυ της Δευτέρας (10/05), με αποτέλεσμα οι παίκτες να πάνε στο συμβούλιο του νησιού ως απλοί παρατηρητές, ενώ οι Μπλε θα έπρεπε να ψηφίσουν ένα συμπαίκτη τους προς αποχώρηση.

Πριν από την ψηφοφορία, ο Γιώργος Λιανός έθιξε διάφορα θέματα που απασχολούν τους παίκτες και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν. Ένα από αυτά αφορούσε τους πανηγυρισμούς των ομάδων, με τον Γιώργο Κορόμι να παραπονιέται πως κάποιοι παίκτες των Κόκκινων κοιτάζουν τους Μπλε όταν πανηγυρίζουν, ώστε να τους μειώσουν και να δουν την αντίδρασή τους.

Μάλιστα, αυτό ήταν ένα θέμα που προκάλεσε σύγκρουση ανάμεσα στην Ελένη Χαμπέρη και την Καρολίνα Καλύβα νωρίτερα.

Επίσης, ο Τριαντάφυλλος ήρθε σε σύγκρουση με τον Γιώργο Κορόμι, καθώς του είπε να μην ξαναπλησιάσει τον Ηλία Μπόγδανο εν ώρα αγώνα γιατί τον αγχώνει. Ο τραγουδιστής ανέφερε πως δεν θα έπρεπε να μιλούν λίγο πριν τον αγώνα, έστω κι αν πρόκειται για λόγους εμψύχωσης, γιατί είναι αντίπαλοι.

Ωστόσο, ο Κόρο του ζήτησε να μην ανακατεύεται στη φιλία του με τον Μπόγδανο, καθώς δεν τον αφορά το τι κάνουν μεταξύ τους, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ο Τριαντάφυλλος δεν παίζει στα αγωνίσματα όταν “βρίσκει τα δύσκολα”. “Είπα να αφήσω τη νεολαία να παίξει γιατί πονούσα. Η νεολαία έκανε το 10-9, μια χαρά. Χαλάλι στα παιδιά”, δήλωσε ο Τριαντάφυλλος.

Στο τέλος του συμβουλίου του νησιού, οι παίκτες των Μπλε ψήφισαν τον παίκτη που θέλουν να αποχωρήσει από το “Survivor 4” με τον Γιώργο Κορόμι να βγαίνει πρώτος υποψήφιος με 3 ψήφους, ενώ ο Τζέιμς Καφετζής πήρε 2 ψήφους. “Είμαστε πολύ λίγα άτομα πλέον. Τέσσερα άτομα έχουμε να επιλέξουμε. Ήταν αναμενόμενο να φτάσουμε όλοι κάποια στιγμή σε αυτό το σημείο. Είναι η πρώτη φορά που βγαίνω στον τάκο”, δήλωσε ο Κόρο.

Την ατομική ασυλία των Μπλε κέρδισε ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας – ασχέτως αποτελέσματος – θα κληθεί να υποδείξει έναν από την ομάδα του για να είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση. Την Τρίτη (11/05) θα μάθουμε αν οι υποψήφιοι θα είναι τρεις (δηλαδή από την ομάδα των Μπλε) ή τέσσερις (δύο Μπλε και δύο Κόκκινοι) ανάλογα με το ποιος θα κερδίσει το αγώνισμα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα