Survivor 4: Η ανακοίνωση του Ατζούν Ιλιτζαλί για τον Λιανό και την παρουσίαση

Survivor 4: Η ανακοίνωση του Ατζούν Ιλιτζαλί για τον Λιανό και την παρουσίαση
Ατζούν Ιλιτζαλί και Γιώργος Λιανός Facebook / @Survivor Greece

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί εμφανίστηκε στο "Survivor 4" και χαιρέτισε τις δύο νέες ομάδες. Προχώρησε σε μια ανακοίνωση για την παρουσίαση του ριάλιτι σε ένα μήνα.

Μια ευχάριστη έκπληξη είχαν οι παίκτες του “Survivor 4” στο επεισόδιο της Δευτέρας (18/01), λίγο μετά τη νέα δομή των ομάδων τους και λίγο πριν πάρουν θέση για να αγωνιστούν στον στίβο μάχης, διεκδικώντας μία ακόμη ασυλία.

Λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα ασυλίας, εμφανίστηκε ο Τούρκος παραγωγός του “Survivor” Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος έδωσε τις ευχές του στις δύο καινούργιες ομάδες και δήλωσε πως του αρέσει πολύ η νέα σύνθεση των παικτών.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί μίλησε, μάλιστα, ελληνικά στους παίκτες, αναφέροντας ότι υποστηρίζει και τις δύο ομάδες και πως είναι σίγουρος ότι από τώρα και στο εξής θα δούμε πολύ ενδιαφέροντες και συναρπαστικούς αγώνες.

Παράλληλα, προχώρησε σε μια αποκάλυψη, αναφέροντας ότι σε ένα μήνα από τώρα, θα αναλάβει ο ίδιος την παρουσίαση του “Survivor 4” για μία βδομάδα, καθώς ο Γιώργος Λιανός θα πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα για τις ανάγκες του “The Voice”.

Ο Γιώργος θα πρέπει να πάει στην Ελλάδα σε ένα μήνα και εγώ θα είμαι ο παρουσιαστής του Survivor για αυτό το διάστημα και ανυπομονώ. Κάθε παιχνίδι που παρακολουθώ είναι ξεχωριστό για μένα. Και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που σε ένα μήνα θα είμαι ο παρουσιαστής του παιχνιδιού και θα το απολαύσουμε μαζί. Θα σας δώσω πολύ μεγάλα έπαθλα που θα ζηλεύει ο Γιώργος”, δήλωσε ο Τούρκος παραγωγός.

Οι “Κόκκινοι” και οι “Μπλε” δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα