Survivor 4: Χαμός στο συμβούλιο – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor 4: Χαμός στο συμβούλιο – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Συμβούλιο του νησιού στο Survivor 4 Facebook / @Survivor Greece

Δύο νέες ομάδες δημιουργήθηκαν στο "Survivor 4" μετά την ανακατάταξη των παικτών. Ποιοι νίκησαν στο αγώνισμα ασυλίας και ποιοι κλήθηκαν να ψηφίσουν ένα συμπαίκτη τους για αποχώρηση.

Μεγάλες αλλαγές είχαμε στο “Survivor 4” το βράδυ της Δευτέρας (18/01), καθώς με απόφαση της παραγωγής και μετά από τη σχετική ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, οι ομάδες των Διάσημων και των Μαχητών διαλύθηκαν και σχηματίστηκαν εκ νέου. Έτσι, δημιουργήθηκαν δύο νέες ομάδες με παίκτες από τις δύο προηγούμενες, οι οποίες θα ονομάζονται “Κόκκινοι” και “Μπλε”.

Οι περισσότεροι παίκτες ήταν χαρούμενοι με τις αλλαγές και το νέο τους “σπίτι”, ωστόσο, δεν έλειψαν και οι γκρίνιες, κυρίως στη “Μπλε” ομάδα, καθώς οι τέσσερις πρώην Μαχητές που πήγαν στους “Κόκκινους” έφαγαν τις προμήθειες των νέων “Μπλε” προτού γίνει η ανακατάταξη.

Μετά τη νέα δομή των ομάδων, ακολούθησε ένα δύσκολο αγώνισμα ασυλίας, στο οποίο οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους για να στηρίξουν τους καινούργιους συμπαίκτες τους. Ωστόσο, οι “Μπλε” κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και να επικρατήσουν με σκορ 10-4 και έτσι να προστατευτούν.

Στο συμβούλιο που ακολούθησε, όπου οι “Κόκκινοι” κλήθηκαν να ψηφίσουν ποιος θέλουν να αποχωρήσει από την ομάδα τους, επικράτησε ένταση τόσο μεταξύ των παικτών όσο και μεταξύ των αντίπαλων ομάδων. Συγκεκριμένα, ο Κρις Σταμούλης των “Μπλε” κατηγόρησε τους Γιώργο Κόρομι, Κώστας Παπαδόπουλος, Γιώργος Ασημακόπουλος και Σοφία Μαργαρίτη ότι έφαγαν τις προμήθειες, αναφέροντας ότι το έκαναν με δόλο.

Παράλληλα, η ψηφοφορία των “Κόκκινων” δημιούργησε εντάσεις και έφερε σχόλια για διπροσωπία του Γιώργου Κοψιδά, με την Ανθή Σαλαγκούδη να λέει ότι παρά την ομαδικότητα που θέλει να βγάζει, δεν την πείθει για αρχηγός της ομάδας. Τελικά η Ανθή είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή τη βδομάδα, με 7 ψήφους έναντι 2 του Κοψιδά, δηλώνοντας ότι το περίμενε και προσθέτοντας: “Τα παιδιά παίζουν με άλλους όρους, είναι πολύ διαφορετικά από μένα. Ο δικός μου τρόπος σκέψης είναι πιο διασκεδαστικός μάλλον και πιο ομαδικός για τα δικά μου δεδομένα”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα