Survivor 4 – Κονδυλάτος για Σαλαγκούδη: “Δεν μιλάμε, έχω μπει στη μαύρη λίστα”

Survivor 4 – Κονδυλάτος για Σαλαγκούδη: “Δεν μιλάμε, έχω μπει στη μαύρη λίστα”
Περικλής Κονδυλάτος και Ανθή Σαλαγκούδη glomex

Ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε για τον Τριαντάφυλλο και ξεκαθάρισε περί... δωροδοκιών, ενώ αναφέρθηκε και στην Ανθή Σαλαγκούδη, με την οποία πλέον είναι δυο άγνωστοι.

Στο “Ευτυχείτε” μίλησε το πρωί της Παρασκευής 12/3 ο πρώην παίκτης του Survivor 4 Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος μίλησε για το πώς βιώνει την επιστροφή του στην Ελλάδα, ενώ δε δίστασε να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης. Ακόμη, μίλησε για τον Τριαντάφυλλο και ξεκαθάρισε περί… δωροδοκιών, ενώ αναφέρθηκε και στην πρώην συμπαίκτριά του Ανθή Σαλαγκούδη, με την οποία πλέον είναι δυο άγνωστοι.

“Προσπαθώ να προσαρμοστώ, είναι μια δύσκολη κατάσταση να επιστρέψεις στη ζωή σου, όταν λείπεις τόσο καιρό. Όλα τα παιδιά στο Survivor έχουν θετικές και αρνητικές πλευρές. Ο Τριαντάφυλλος έχει κουραστεί τώρα, μας έκανε να γελάμε στο παιχνίδι. Ο Τριαντάφυλλος δε με δωροδόκησε. Ούτε η Ανθή με δωροδόκησε. Εγώ της έδινα φαγητά. Δεν έχουμε μιλήσει με την Ανθή Σαλαγκούδη. Δεν υπάρχει περίπτωση να με καλέσει. Έχω μπει στη μαύρη λίστα. Μπορεί από την πλευρά της να αισθάνεται ότι την έχω ρίξει, αλλά εγώ έχω μάθει να μιλάω ειλικρινά και να λέω τα πράγματα όπως τα νιώθω”, είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα