Survivor 4: Μαινόμενος ο Τριαντάφυλλος κατά του Κόρο: “Βγες στον τάκο, ρε νταή”

Survivor 4: Μαινόμενος ο Τριαντάφυλλος κατά του Κόρο: “Βγες στον τάκο, ρε νταή”
Ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου στο Συμβούλιο του νησιού του Survivor 4 glomex

Ο Κόρο κατηγόρησε τον Τριαντάφυλλο πως διαφημίζει τις πισίνες του στον κόσμο, με τον γνωστό τραγουδιστή να γίνεται έξαλλος. Δείτε το βίντεο.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του “Survivor 4” το βράδυ της Δευτέρας (12/04), κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου του νησιού υπήρξε έντονη διαμάχη ανάμεσα στους Κόκκινους και τους Μπλε, με τον Τριαντάφυλλο να έρχεται σε σφοδρή σύγκρουση με τον Γιώργο Κορόμι.

Οι Μπλε, ως οι ηττημένοι του αγωνίσματος, αναγκάστηκαν να ψηφίσουν ένα παίκτη προς αποχώρηση. Η κάλπη έδειξε ως πρώτο υποψήφιο τον Κώστα Παπαδόπουλο, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης που κέρδισε την ατομική ασυλία θα υποδείξει την Τρίτη (14/04) τον δεύτερο υποψήφιο.

Ο Κώστας δήλωσε πως περιμένει ο δεύτερος υποψήφιος να είναι ο Γιώργος Κορόμι ή ο Παύλος Γαλακτερός, αναφέροντας πως ο πρώτος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό.

Αυτό, προκάλεσε τον εκνευρισμό του Τριαντάφυλλου, ο οποίος διαφώνησε έντονα αναφέροντας: “Ο Κώστας έπαιξε πολύ στρατηγικά. Είμαι σίγουρος ότι κατά βάθος πιστεύει πως ο Κόρο είναι πολύ μισητός παίκτης. Για όλα αυτά που έχει κάνει σε μένα, για τις ειρωνείες του σε μένα, για το ότι δεν μου έδινε φαγητό”.

Ο Κόρο του απάντησε πως διαφημίζει τις πισίνες του και το πόσο αγαπητός είναι στον κόσμο, με τον γνωστό τραγουδιστή να γίνεται έξαλλος και να του απαντά με πολύ έντονο ύφος: “Βγες στον τάκο να σε δούμε. Θα μου πεις εσύ τι έχω κάνει εγώ στη ζωή μου; Που δουλεύω από 16 χρονών; Που έχω χάσει τον πατέρα μου; Που σπούδασα την αδερφή μου; Βγες να σε δούμε, ρε νταή”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα