Survivor 4: Ο Γιώργος Λιβάνης ξεκαθαρίζει για τη σχέση του με τη Μαριαλένα

Survivor 4: Ο Γιώργος Λιβάνης ξεκαθαρίζει για τη σχέση του με τη Μαριαλένα
Ο Γιώργος Λιβάνης στο "Καλό Μεσημεράκι" Glomex

Ο σύντροφος της Μαριαλένας από το "Survivor 4" μίλησε για τη σχέση τους εκτός παιχνιδιού. Τι είπε για τον πρώην της, Σάκη Κατσούλη, που μπήκε στο ριάλιτι.

Στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” βρέθηκε ο τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης, ο οποίος διατηρεί σχέση με την Μαριαλένα, παίκτρια του “Survivor 4”.

Ο Γιώργος Λιβάνης μίλησε για το παιχνίδι και την είσοδο του πρώην συντρόφου της Μαριαλένας, Σάκη Κατσούλη, στο “Survivor 4”, ξεκαθαρίζοντας ότι η σχέση του με την παίκτρια μετρά πολύ λίγο χρόνο.

Με τη Μαριαλένα είναι μια σχέση η οποία πραγματικά είναι πάρα πολύ μικρή, δηλαδή είναι μια γνωριμία, μου είπε ότι θα συμμετέχει στο παιχνίδι κι εγώ δεν μπορούσα να αρνηθώ”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το αν παρακολουθεί το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και αν θα πήγαινε ο ίδιος, απάντησε:

“Το παρακολουθώ γιατί είμαι φαν του παιχνιδιού, μου αρέσουν τα αθλήματα. Δεν έχω δηλώσει συμμετοχή, να το ξεκαθαρίσω. Δεν θα πήγαινα γιατί, αρχικά, φοβάμαι τα αεροπλάνα και, επίσης, σαν χαρακτήρας εγώ ζηλεύω τα αθλήματα, αλλά δεν θα ήθελα να φτάσω σε ένα σημείο, λόγω του φαγητού, να “βγάλω στον τάκο” έναν άνθρωπο. Οπότε, σε εμένα δεν θα ταίριαζε τόσο πολύ το παιχνίδι. Δεν είναι στη δική μου ιδιοσυγκρασία”.

“Είναι πολύ περίεργο όλο αυτό το κράμα που έχει γίνει με τη Μαριαλένα, τον Σάκη, στον οποίο δίνω σεβασμό γι’ αυτό που έκανε χθες, που την υποστήριξε. Δεν μπορείς να κρίνεις, όμως, έναν άνθρωπο όταν περνάει τόσο δύσκολα. Όλοι είμαστε σε μια γειτονιά, εγώ, ο Σάκης, η Μαριαλένα. Τον γνωρίζω τον Σάκη, έχω ψωνίσει κι από το μαγαζί του”, συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version