Survivor 4: Ο Κατσούλης έκανε ζήλιες στη Μαριαλένα για τον Λιβάνη – Χαμός στο Twitter

Survivor 4: Ο Κατσούλης έκανε ζήλιες στη Μαριαλένα για τον Λιβάνη – Χαμός στο Twitter
Σάκης Κατσούλης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη glomex

Το τρολάρισμα του Twitter προς τη Μαριαλένα ήταν μεγάλο, με τους χρήστες να αναρωτιούνται πώς γίνεται ενώ είναι στο Survivor με τον πρώην, να θέλει και επικοινωνία με τον νυν.

Στο “Survivor 4” το βράδυ της Τετάρτης (05/5) οι Μπλε αναδείχθηκαν νικητές στο αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνίας, σημειώνοντας σκορ 10-6. Πριν τον αγώνα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως οι παίκτες των Μπλε θα δουν βίντεο με μηνύματα από τους φίλους τους, γεγονός που χαροποίησε την ομάδα, ενώ στον αντίποδα οι Κόκκινοι έφυγαν για την παραλία απογοητευμένοι.

Ο γνωστός για τα “ανακατέματά” του, Τριαντάφυλλος ρώτησε τη Μαριαλένα γιατί δεν της έστειλε μήνυμα ο σύντροφός της (;), Γιώργος Λιβάνης, με τη νεαρή γυμνάστρια να δείχνει στεναχωρημένη, ενώ αργότερα δήλωσε στην κάμερα πως θα ήθελε να τον δει και να της πει κάτι, αν και καταλαβαίνει πως μπορεί να έχει παρεξηγήσει τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη.

“Έχω πει ότι αυτό που έχω εγώ με τον Σάκη μπορεί να παρεξηγηθεί έξω. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να είναι ο Γιώργος και να μου πει δύο κουβέντες. Όμως μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ήταν. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά με τον Σάκη στα πλαίσια του ανθρώπινου επιπέδου. Δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό με τον Σάκη, το έχουμε ξεκαθαρίσει κι οι δυο. Από την μεριά του Γιώργου το καταλαβαίνω να μην του αρέσει αυτό. Περιμένω να βγω έξω και να του εξηγήσω κάποια πράγματα κι ελπίζω να καταλάβει”, τόνισε η παίκτρια.

Ο Τριαντάφυλλος λίγο αργότερα ρώτησε, μάλιστα, τη Μαριαλένα, γιατί στεναχωρήθηκε και γιατί κάνει έτσι αφού με τον Σάκη είναι πολύ κοντά εδώ, με την ίδια να απομακρύνεται από κοντά τους φανερά αμήχανη.

Survivor 4: Απίστευτο τρολάρισμα του Twitter στην Μαριαλένα για τον Λιβάνη

Μετά τα παραπάνω, το Twitter δεν “κρατήθηκε” και το τρολάρισμα προς τη Μαριαλένα ήταν μεγάλο, με τους χρήστες του διαδικτύου να αναρωτιούνται πώς γίνεται ενώ είναι στο ριάλιτι με τον πρώην, να θέλει και επικοινωνία με τον νυν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα