Survivor 4: Σφαγή στους Μαχητές – Κατηγορούν την Κρεμλίδου για ψεύτικες κρίσεις πανικού

Survivor 4: Σφαγή στους Μαχητές – Κατηγορούν την Κρεμλίδου για ψεύτικες κρίσεις πανικού
Η Έλενα Κρεμλίδου ξεσπά κατά των συμπαικτών της glomex

"Δε γίνεται να κοιμάσαι 18 ώρες τη μέρα", είπε στη Mariposa ο Γιώργος Ασημακόπουλος. "Σας ενοχλεί που κοιμάμαι; Τι άλλο να κάνω;" απάντησε η παίκτρια.

Έναν απίστευτο τσακωμό παρακολουθήσαμε στο “Survivor 4” στο επεισόδιο της Τετάρτης (30/12), καθώς οι παίκτες από την ομάδα των Μαχητών ξέσπασαν ξανά κατά της Έλενας Κρεμλίδου.

Η ομάδα των Μαχητών, παρόλο που τα πάει πολύ καλά στο ριάλτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, φαίνεται πως έχει διάφορα ζητήματα που πρέπει να λύσει ως προς τη μεταξύ τους σχέση..

Ένα θέμα που έχει σχολιαστεί αρκετά στην ομάδα είναι η συμπεριφορά της γνωστής instagrammer Mariposa, η οποία -σύμφωνα με τους συμπαίκτες της- δεν βοηθά καθόλου στην παραλία και προτιμά να κοιμάται και να ξεκουράζεται.

“Όλη μέρα κοιμάσαι και δεν κάνεις τίποτα άλλο. Δε γίνεται να κοιμάσαι 18 ώρες τη μέρα”, είπε στη Mariposa ο Γιώργος Ασημακόπουλος. “Σας ενοχλεί που κοιμάμαι; Τι άλλο να κάνω;” απάντησε η παίκτρια.

Λίγο μετά έκαναν επίθεση στην Έλενα Κρεμλίδου έκανε και η Σοφία Μαργαρίτη, λέγοντάς της πως και “τάχα έπαθε κρίση πανικού” λίγο πριν το αγώνισμα.

“Ντροπή σου! Ντροπή σου! Είσαι και μάνα, ντροπή σου”, είπε η νεαρή στην επίθεση που δέχθηκε από την συμπαίκτριά της.

Δείτε παρακάτω τον έντονο καβγά των Μαχητών:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα